Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Η Στάσα είναι μια αστρολόγος πραγματικά καταστροφή. Η Μίρκα, μια πελάτισσα σε κατάσταση εκτός ορίων, καθώς πιστεύει ότι η Στάσα είναι υπεύθυνη για την διαλυμένη σχέση της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σειρά συναντήσεων και επαφών με εκπροσώπους τοπικών φορέων και θεσμών, αλλά και συμμετοχή σε σημαντικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, είχε κατά την πενθήμερη επίσκεψή του στην Σύρο από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διορίστηκαν οι νέες διοικήσεις σε ΣΕΦ, ΕΑΚΘ και ΠΕΑΚΙ από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το εργαστήρι θεάτρου Καταπactή συνεχίζοντας την επιτυχημένη λειτουργία του για 3η χρονιά, σε προσκαλεί να μπεις στην καταπακτή!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέτρα για τον έλεγχο του καπνίσματος, την άμεση αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων προνοσοκομειακής φροντίδας (ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ) τις αναπτυξιακές επενδύσεις ως κίνητρο για τη μείωση του clawback και την μετατροπή του ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ ) από ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ περιλαμβάνει το νομοσχέδιο σκούπα του υπουργείου Υγείας που δόθηκε την Τετάρτη σε δημόσια διαβούλευση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τουρκία μπορεί να κάνει περισσότερα σε σχέση με τις προσφυγικές ροές τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο συνέντευξής του στην τηλεόραση του οικονομικού πρακτορείου Bloomberg.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου κάτι νέο και μοναδικό θα συμβεί στην Αθήνα: το Athens Craft Beer Festival, στο Κτήριο Νο 56 του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση περίπου 45 λεπτών της ώρας είχαν ο Ελληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

26 Σεπτεμβρίου 1989 – 26 Σεπτεμβρίου 2019. Τριάντα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη που σημάδεψε την μετέπειτα πολιτική ζωή της Ελλάδας .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτίμηση της διήμερης κακοκαιρίας: 16.000 κεραυνοί, βροχή έως 108 χιλιοστά, δύο ανεμοστρόβιλοι και τρεις υδροσίφωνες – Καλύτερος ο καιρός την Πέμπτη, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos