Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 - Psts.gr
Η τελευταία φορά που στην Ιταλία καταγράφηκαν περισσότερα κρούσματα από σήμερα ήταν στις 12 Μαΐου, με 1.402 μολύνσεις
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η κατανομή των κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συστάσεις αναφορικά με την καθολική χρήση της μάσκας /ασπίδας προσώπου σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (τροφίμων και ποτών και παροχής υπηρεσιών) στα πλαίσια της πανδημίας COVID-19, εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έκθεση για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δημοσιοποίησε ο ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη δασική περιοχή Λαγκάδια στην Ανατολική Μάνη, η οποία κινείται σε δύο μέτωπα, χωρίς ωστόσο να απειλούνται κατοικημένες περιοχές, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 26 Αυγούστου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη /2020 του ΑΣΕΠ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οξεία κριτική στην κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με την εγκύκλιο για μέτρα αναφορικά με τον κορωνοϊό, στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ μέχρι τις 31/8 ασκεί με ανακοίνωσή της η ΔΑΣ-ΟΤΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη επιχορήγηση 5,2 εκατ. ευρώ προς τους δήμους προκειμένου να προμηθευτούν μάσκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς ανακοίνωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειράματα Γερμανών επιστημόνων σε κυτταρικές καλλιέργειες καταδεικνύουν πως ορισμένα εμπορικά διαθέσιμα στοματικά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δύο υπηρετούν στην Τροχαία, δύο στην Ασφάλεια και τρεις στην ΥΜΕΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos