Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Η πτώση δέντρου ή κλαδιού σε αυτοκίνητα και άλλα οχήματα είναι ένα σχετικά σύνηθες φαινόμενο κατά τη διάρκεια έντονης κακοκαιρίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο θεσμικό πλαίσιο για την αυτόνομη οδήγηση ή αλλιώς την οδήγηση οχημάτων χωρίς οδηγό που θα έρθει στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα προανήγγειλε από το βήμα του 10ου Συνεδρίου Energy Dialogues ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη (18/02) ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, αναπληρωτής καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ (νυν ΕΟΔΥ) επί της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτες οι ανατροπές στα επόμενα επεισόδια. Φτάνουν στη σκληρή αλήθεια, και τίποτα δεν είναι πια ίδιο στο Διαφάνι.

Κατηγορία LIFESTYLE

Το διαστημικό ρόβερ της NASA Perseverance προσεδαφίστηκε απόψε στον κρατήρα Jezero του πλανήτη Άρη, περί τις 10:55μμ ώρα Ελλάδος - Βασικός σκοπός του Perseverance είναι η αναζήτηση πιθανών ιχνών προαιώνιας ζωής στον πλανήτη Άρη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 38, 4, 14, 15, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 15.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαρανταοκτάωρη Πανελλαδική- Προειδοποιητική Απεργία  σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 23 Φλεβάρη από 00:01 έως 24 Φλεβάρη 24:00, με προοπτική κλιμάκωσης, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) στη σημερινή του συνεδρίαση. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιο εύκολα και πιο γρήγορα, θα μπορούν να αξιοποιούν οι πολίτες, τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, καθώς από σήμερα ενεργοποιείται ειδική εφαρμογή (app) για κινητά τηλέφωνα και tablets.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους προσαχθέντες για την έφοδο στο υπουργείο Υγείας υπέρ του καταδικασμένου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα βρίσκεται και ο γιος του πρώην προέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας τοποθετήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos