Φίλιππος Φόρτωμας: «Να εξασφαλίσουμε όλες τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη τουριστική περίοδο»

18 Φεβρουαρίου 2021 20:23

O Βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας τοποθετήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναφορικά με την πορεία της πανδημίας, ο κ. Φόρτωμας εξήρε τους υπεύθυνους χειρισμούς της Κυβέρνησης και τα αντανακλαστικά που έχει επιδείξει, με στόχο το σταδιακό άνοιγμα όλων των τομέων της οικονομίας και τη μετάβαση στην κανονικότητα με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα επίπεδα πρόληψης και σωστής αντιμετώπισης τoυ covid 19 στις Κυκλάδες, τα οποία προστατεύουν τον πληθυσμό στα νησιά, δρουν προληπτικά ώστε να μην επιβαρυνθούν οι νησιωτικές νοσοκομειακές υποδομές και διατηρούν τα χαμηλά ιικά φορτία στις νησιωτικές περιοχές, προφυλάσσοντας την εικόνα τους διεθνώς, στο κατώφλι της νέας τουριστικής περιόδου.

Στα πλαίσια της αναφοράς που απεύθυνε προ ολίγων ημερών προς τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλα για την υποχρεωτική υποβολή σε Rapid Test όσων εισέρχονται στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ο κ. Φόρτωμας πρότεινε την επέκταση αυτών των ελέγχων σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. 

Ο Βουλευτής Κυκλάδων επεσήμανε ότι θα πρέπει να τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις, ώστε η φετινή τουριστική περίοδος να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και εξέφρασε την πεποίθησή του, πως οι άνθρωποι του τουρισμού στα νησιά, θα δώσουν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό, θα δείξουν τον επαγγελματισμό τους και θα υποδεχθούν με μεγάλο χαμόγελο τους επισκέπτες, οι οποίοι στη συνέχεια θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της Ελλάδας.

«Η ανθεκτικότητα θεωρώ πως είναι η έννοια που καθορίζει την πορεία μας ως σήμερα και μας οδηγήσει στο τέλος του τούνελ. Έχουμε πίστη στους ανθρώπους μας και ελπίδα πως όλα όσα συμβαίνουν σήμερα σύντομα θα περάσουν αφήνοντας όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. Και είμαι σίγουρος για αυτό, διότι όλοι μας δουλεύουμε σκληρά και με πολύ πείσμα για να φέρουμε το αποτέλεσμα που μας αξίζει», είπε στην ομιλία του ο Βουλευτής Κυκλάδων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos