Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 00:23

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο Φιλώτι Νάξου

Συναγερμός έχει σημάνει στο Φιλώτι της Νάξου όπου μετά από ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα σε κατοίκους του χωριού αρκετοί ήταν θετικοί στον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά, σε 49 μαζικές δειγματοληψίες, διενεργήθηκαν 6.934 rapid test μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) από τα οποία ανευρέθησαν 103 κρούσματα (1,49%).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 83, 84, 86, 88, 89 και 90 του Ν. 4555/2018, παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο κατάστημα της Κοινότητας Αγκαιριάς, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εξαπέλυσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με ανοικτή επιστολή τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέσα στο επόμενο διάστημα δέκα ημερών, ολοκληρώνεται η πρώτη φάση ενός σπουδαίου έργου πνοής για το νησί της Πάρου το οποίο αφορά στην επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων ύδρευσης που αντιμετώπιζε το νησί. Πρόκειται για το έργο σύνδεσης του Κεντρικού Δικτύου Ύδρευσης με το Δίκτυο Αφαλάτωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7.00 μμ, μέσω τηλεδιάσκεψης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε σε δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό για το έργο “Διαγραμμίσεις οδοστρωμάτων Μυκόνου” με συνολικό προϋπολογισμό 124.868 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εθνική ένωση εστιατορίων και επιχειρήσεων κέτερινγκ της Ολλανδίας ανακοίνωσε ότι θα μηνύσει το ολλανδικό κράτος για να ανατρέψει τα μέτρα lockdown που έχουν επιβληθεί κατά της πανδημίας της Covid-19, διατυπώνοντας φόβους ότι τα μέτρα αυτά θα οδηγήσουν σε πολυάριθμες πτωχεύσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, 22.02.2021, μέσα από ανακοίνωση του δικηγορικού του γραφείου, ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει -από κοινού με τον Νίκο Γεωργουλέα- την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos