Πάρος: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του έργου σύνδεσης του Κεντρικού Δικτύου Ύδρευσης με το Δίκτυο Αφαλάτωσης

22 Φεβρουαρίου 2021 21:30

Μέσα στο επόμενο διάστημα δέκα ημερών, ολοκληρώνεται η πρώτη φάση ενός σπουδαίου έργου πνοής για το νησί της Πάρου το οποίο αφορά στην επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων ύδρευσης που αντιμετώπιζε το νησί. Πρόκειται για το έργο σύνδεσης του Κεντρικού Δικτύου Ύδρευσης με το Δίκτυο Αφαλάτωσης.

 

Το δυσκολότερο κομμάτι των τεχνικών έργων που αφορούσαν στον κεντρικό αγωγό που θα περνούσε από τον οδικό άξονα του Περιφερειακού της Παροικίας, βαίνει προς ολοκλήρωση εντός δέκα ημερών. Οι δυσχέρειες αυτού του τμήματος είχαν επιβάλει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Περιφερειακό της Παροικίας που αφορούσαν στη διέλευση οχημάτων.

Σήμερα Δευτέρα 22/2, οι τεχνικές εργασίες εστιάστηκαν στο τελευταίο τμήμα του Περιφερειακού και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες από το ύψος του Γυμνασίου μέχρι τη διασταύρωση του Γκίκα. Κατόπιν το έργο θα συνεχιστεί σε παράδρομους και θα ολοκληρωθεί με συνοδά έργα

xiami banner iin content 745z280

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos