Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Στη μάχη κατά των μεταλλάξεων η επιστημονική κοινότητα καθώς φοβούνται πως όσο συνεχίζει ο ιός να μεταλλάσσεται, ίσως καταφέρει να ξεφύγει των εμβολίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από έλεγχο των αρμόδιων αρχών, κατόπιν καταγγελίας ότι το γερμανικό reality show «Are You the One?» που γυρίζεται σε εντυπωσιακή βίλα στη νότια Πάρο εμπίπτει σε σωρεία παραβάσεων, οι ισχυρισμοί τελικά περί παραβάσεων κατέπεσαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων νέας παραλλαγής του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Ιουνίου ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας σχετικά με την πορεία της πανδημίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη εργασίας στην Τήνο πραγματοποίησε τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 η Διοίκηση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ενόψει της κατασκευής Υποσταθμού Υψηλής Τάσης που θα σηματοδοτήσει την ένταξη του νησιού στο εθνικό διασυνδεδεμένο σύστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώνεται ότι, αύριο (3 Ιουνίου 2021) πρωινές ώρες στη θέση Μαχαίρα Τήνου θα πραγματοποιηθεί τεχνητή καταστροφή πολεμικού υλικού, από πυροτεχνουργούς των ενόπλων δυνάμεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Συνελήφθησαν χθες (01 Ιουνίου 2021) στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, επτά αλλοδαποί από τους οποίους πέντε άνδρες και δύο γυναίκες, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 02-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις των ρυθμίσεων που ισχύουν για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού covid-19 και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 3.000 ευρώ σε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 02-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 40χρονος αλλοδαπός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο κουπόνι της Τετάρτης (02/06) το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως σε διεθνή φιλικά ενόψει του Euro.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos