Πάρος: Κατέπεσαν οι ισχυρισμοί για «πικάντικες» και άλλες παραβάσεις στα γυρίσματα του γερμανικού reality show…

02 Ιουνίου 2021 20:28

Μετά από έλεγχο των αρμόδιων αρχών, κατόπιν καταγγελίας ότι το γερμανικό reality show «Are You the One?» που γυρίζεται σε εντυπωσιακή βίλα στη νότια Πάρο εμπίπτει σε σωρεία παραβάσεων, οι ισχυρισμοί τελικά περί παραβάσεων κατέπεσαν.

Με το θέμα να έχει πάρει ήδη τη νομική οδό, «ήρθε» και η δικαστική απόφαση απόρριψης της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για διακοπή των γυρισμάτων του παιχνιδιού την οποία είχε καταθέσει η δικηγορική εταιρεία του κ. Αγαπηνού εκπροσωπώντας τον καταγγέλλοντα, ιδιοκτήτη γειτονικής βίλας από εκείνη που αποτελεί το «σπίτι» του reality παιχνιδιού.

Όπως είχε επισημάνει και ο δικηγόρος ο οποίος εκπροσωπεί και το Δήμο Πάρου κ. Φιφλής, η διαφορά μεταξύ δύο γειτόνων μεγεθύνθηκε, πήρε έκταση εντός και εκτός Πάρου, ενώ όπως και ο ίδιος ο κ. Φιφλής είχε σημειώσει, καμία παράβαση διατάξεων της νομοθεσίας μας δεν έχει γίνει στα συγκεκριμένα γυρίσματα, ούτε φυσικά το reality έχει άσεμνο περιεχόμενο με ερωτοτροπίες σε κοινή θέα όπως διατεινόταν η άλλη πλευρά.

Αποτέλεσμα; Η έκταση που πήρε πανελληνίως το θέμα και οι κραυγαλέοι τίτλοι περί οργίων στη βίλα του παιχνιδιού και άλλων τινών, ίσως έβλαψαν κατά το Δήμο τη φήμη του νησιού και μάλιστα σε μια περίοδο κρίσιμη, λίγο πριν το τουριστικό καλοκαίρι. Ο Δήμος Πάρου, ενδέχεται να λάβει απόφαση για κατάθεση αγωγής κατά παντός υπευθύνου για το γεγονός της δυσφήμησης της Πάρου και του διασυρμού ενός ολόκληρου νησιού στο πανελλήνιο.

paros keimena 745x280

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos