Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός, με δώρο 5νθήμερες διακοπές στη Νάξο- Όλα πληρωμένα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον λόγο πήρε αρχικά η Μαρία Θεοδωρίδου, η οποία είπε πως έχουν ήδη συμπληρωθεί εννιά μήνες από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στη χώρα, τονίζοντας την αξία των εμβολίων σε ό, τι αφορά την προστασία από τον ιό και τη σοβαρή νόσηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα με την χριστουγεννιάτικη κλήρωση η οποία θα μοιράσει 2 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς φορολογούμενους κάνει η νέα φορολοταρία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.126 , εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 15:58

Οταν το "ξυλίκι" μετατρέπεται σε "ματσάρες"

Βράδυ Κυριακής με τους ελληνικούς αγώνες να έχουν επιτέλους τελειώσει. Ακούω ράδιο, βλέπω, TV, διαβάζω ιστοσελίδες και προσπαθώ να καταλάβω ολίγον εκνευρισμένος, πού βρίσκομαι και τί βλέπω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σήμερα, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο νέο διαδικτυακό «Πρόγραμμα Κατάρτισης για τη Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων στην Ψηφιακή Εποχή» για 4.000 ανέργους. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 23:59.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 14:42

Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που για μία ακόμη φορά στηρίζει εμπράκτως την προσπάθειά μας και θα είναι αρωγός στον 1ο αγώνα σφαιροβολίας Sifnos Street Shot Put 2021 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στο νησί της Σίφνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos