Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

20 Σεπτεμβρίου 2021 14:42

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Την 18-09-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 51χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς άδεια ικανότητας.

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση σε επιχείρηση στη Μύκονο

Την 18-09-2021 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 52χρονη ημεδαπή η οποία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού χωρίς άδεια.

Σύλληψη ημεδαπής για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Την 18-09-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 65χρονη ημεδαπή, η οποία προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (5) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα Τ

ην 18 και 19-09-2021 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο στη Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 26 έως 36 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Την 19-09-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη μη νόμιμης αλλοδαπής στη Θήρα

Την 19-09-2021 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 36χρονη αλλοδαπή, η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Μύκονο Τ

ην 19-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 35χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1,9- γραμμ. κοκαΐνης.

Εξιχνίαση κλοπής στη Μύκονο

Την 19-09-2021 από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου εξιχνιάσθηκε κλοπή και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής για κλοπή προϊόντος από εμπορικό κατάστημα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos