Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - Psts.gr
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 19:12

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν  δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συνολικά 546 προσλήψεις ανακοίνωσαν διάφοροι δήμοι της χώρας. Δείτε τις προκηρύξεις στο Dnews
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σήμερα (29/7) έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ψηφιακό αντίγραφο της ταυτότητας και του διπλώματος οδήγησης, μέσω του κινητού τους τηλέφωνο στο wallet gov.gr όσοι πολίτες έχουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου τους λήγει στον αριθμό 3, ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας από τους τυχερούς λαχνούς της φορολοταρίας Ιουνίου κερδίζει μέχρι και 50.000 ευρώ, καθώς τα έπαθλα είναι πλέον κλιμακωτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τα φρούτα της εποχής και σε χρόνο dt, σκαρώνουμε επιδόρπια δροσιστικά και αξεπέραστα.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η κοπέλα, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Σερίφου και κατήγγειλε τη φρίκη που βίωσε στα χέρια των δύο βιαστών - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 28-07-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 55χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο με -6- αβολίδωτα φυσίγγια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στη Λαχανοαγορά του Ρέντη. Πριν από λίγο εντοπίστηκε νεκρός άνδρας δεμένος και φιμωμένος σε φορτηγό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γράφει για το Foxbet, ο Κωστής Μητσέας

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σακίρα: Ισπανός εισαγγελέας ζήτησε την επιβολή ποινής φυλάκισης 8 ετών και προστίμου 23 εκατομμυρίων ευρώ στην κολομβιανή σουπερστάρ Σακίρα για υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos