Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Σταθερή η διαφορά καθώς και οι δύο έχουν χάσει από 0,9 ποσοστιαίες μονάδες από την προηγούμενη δημοσκόπηση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το ποσοστό θετικότητας άγγιξε το 14.60% σε σύνολο 852.361 εργαστηριακών ελέγχων (RTPCR/Rapid-Ag).
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τη χορήγηση 25.000 επιταγών κοινωνικού τουρισμού για την πραγματοποίηση διακοπών από τους συνταξιούχους του e ΕΦΚΑ – πρώην ΟΑΕΕ από 1η Αυγούστου 2022 προβλέπει η σχετική ΚΥΑ που πήρε ΦΕΚ.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας σας που τιτλοφορείται:  «Χαρακώνουν» την Αμοργό με νέους δρόμους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υπουργός με ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρει: “Διαγνώστηκα πριν λίγο θετικός στον κορονοϊό. Εργασία από το σπίτι, τις επόμενες ημέρες, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, από την Παρασκευή (8/7), ο ΕΟΔΥ θα κοινοποιεί έκθεση, με τα διαθέσιμα επιδημιολογικά δεδομένα για τον κορονοϊό σε εβδομαδιαία βάση, ήτοι κάθε Παρασκευή, αντί για καθημερινή που ήταν μέχρι τώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Κρούσματα σήμερα – Κορονοϊός: Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα (05/07) τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα καταγράφηκε στη χώρα μας ο πρώτος θάνατος παιδιού, που συνδέεται με σοβαρή οξεία ηπατίτιδα άγνωστης αιτιολογίας. Πρόκειται για παιδί 13 μηνών, που εισήχθη σε ιδιωτική παιδιατρική κλινική λόγω εμπυρέτου από διημέρου και νωθρότητας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σήμερα 06-07-22 και μέχρι τέλους της εβδομάδας, θα πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος επί της περιφερειακής οδού Παροικίας, από τη διασταύρωση στο αλσύλλιο της Εκατονταπυλιανής μέχρι και το κατάστημα «Υδρομηχανική», τις νυχτερινές ώρες από 23:00 μέχρι 06:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos