Κυριακή, 07 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Ο Μαρπησσαικός κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων στο μπάσκετ γυναικών κερδίζοντας στον τελικό την ΑΕ Σαντορίνης με 43-27.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραμονή της εορτής του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου την Κυριακή 7 Μαϊου, και στον ομώνυμο ενοριακό ναό του Δρυού τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός παρουσία αρκετών πιστών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα θετικά μέτρα για την επόμενη τετραετία παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτησή του με πολίτες στην Ελευσίνα για θέματα οικονομίας, εργασίας και κοινωνικής πολιτικής, δύο εβδομάδες πριν την κάλπη της 21ης Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεις ημέρες εορτασμού, από το Σάββατο ως και τη Δευτέρα, προβλέπονταν για τη στέψη του Καρόλου Γ’, με τη δεύτερη ημέρα να είναι αφιερωμένη σε μια μεγάλη συναυλία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιχειρηματικά projects, έργα υποδομών και τουριστικές επενδύσεις που είτε υλοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη αλλάζουν την όψη του Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός, η Βασιλική αγριεύει και δείχνει ένα άλλο πρόσωπο στην οικογένεια της αλλά και στον Μαθιό. Ο χωρισμός για το ζευγάρι θεωρείται μονόδρομος!

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι σκύλοι συνήθως είναι εξαιρετικά πιστοί, είναι διασκεδαστικοί, μας κρατούν συντροφιά όταν δεν υπάρχει κανείς άλλος τριγύρω, αλλά είναι επίσης και ιδιαίτερα παρατηρητικοί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα δουν ακόμη και μείωση της δόσης – Τι πρέπει να γνωρίζουν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ στη Νάξο για τη Νησιωτική Πολιτική με την παρουσία του Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Κατρίνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάρος: Κυριακή με Μικρό Τελικό και Τελικό στο Final4 μπάσκετ γυναικών στη Μάρπησσα – Στο τερέν δύο παριανές ομάδες

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos