×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Bloomberg: Σήμερα τα αποκαλυπτήρια του iRadio της Apple

11 Ιουνίου 2013 11:27

Η μουσική υπηρεσία θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Δευτέρας, στην έναρξη του Παγκόσμιου Συνέδριου Προγραμματιστών της Apple.

Στην έναρξη του φετινού Παγκόσμιου Συνέδριου Προγραμματιστών της Apple (WWDC 2013), η οποία θα γίνει σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδας, η αμερικανική εταιρεία θα ανακοινώσει μεταξύ άλλων τη νέα μουσική της υπηρεσία. Αυτό αποκάλυψε το Bloomberg, υποστηρίζοντας πως η Apple έχει ολοκληρώσει τις συμφωνίες με τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει πως, αν και η παρουσίαση θα γίνει σήμερα, το λανσάρισμα της υπηρεσίας αναμένεται σε λίγους μήνες. Η υπηρεσία, την οποία τα ΜΜΕ έχουν ήδη «ονομάσει» iRadio, θα παρέχεται δωρεάν για τις «έξυπνες» συσκευές της Apple, με τα αναμενόμενα κέρδη να προέρχονται από τα banner που θα προβάλλονται στην οθόνη και τα ηχητικά σποτ τα οποία θα παρεμβάλλονται ανάμεσα στα τραγούδια.

Το iRadio θα λειτουργεί όπως η μουσική υπηρεσία Pandora, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι θα επιτρέπει στον χρήστη να αγοράσει εύκολα τα τραγούδια που αναπαράγονται, μέσα από το online «δισκοπωλείο» iTunes.

Παράλληλα με το iRadio, σήμερα αναμένονται τα αποκαλυπτήρια του iOS 7, της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματα για τα iPhone και iPad. Πέρα από το ριζικά ανασχεδιασμένο ντιζάιν, οι φήμες αναφέρουν πως το iOS 7 θα ενσωματώνει και μία αναβάθμιση της υπηρεσίας χαρτών της Apple.

Καινούρια έκδοση αναμένεται επίσης και για το λειτουργικό των MacBook, το OS X 10.9. Επίσης, με δεδομένα τα αποκαλυπτήρια από την Intel των επεξεργαστών τέταρτης γενιάς (Haswell) της σειράς Core, αρκετά σάιτ τεχνολογίας αναφέρουν πως στο WWDC 2013 θα παρουσιαστούν και νέα μοντέλα επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos