×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ανανέωση των προϊόντων της Sony σε όλους τους τομείς

05 Σεπτεμβρίου 2013 11:13

Νέα προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες ηλεκτρονικών προϊόντων περιελάμβανε η συνέντευξη Τύπου της Sony.

Η παρουσίαση ξεκίνησε από το καινούριο smartphone, Xpreria Z1. Γεγονός όχι τυχαίο, αφού το Ζ1 είναι η νέα «ναυαρχίδα» της εταιρείας στα «έξυπνα» τηλέφωνα και έρχεται εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Έτσι, το 5 ιντσών smartphone είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, οθόνη Full HD, υποστήριξη δικτύων και μπαταρία 3000 mAh. Επίσης, είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη.

Παράλληλα, η Sony φρόντισε να το «προικίσει» με κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες, εφοδιάζοντάς το με μία κάμερα ανάλυσης 20,7 Megapixel, ώστε από αυτή την άποψη να συγκρίνεται μόνο με το Nokia Lumia 1020. Το κινητό έχει επίσης τον βραβευμένο φακό G lens της ιαπωνικής εταιρείας και μια καινοτόμα σουίτα Xperia Camera Applications, που προσφέρει μεταξύ άλλων δυνατότητα live social broadcasting.

Επειδή όμως ακόμη κι έτσι οι φωτογραφικές επιδόσεις οποιουδήποτε κινητού δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές μιας κανονικής μηχανής, η Sony επιβεβαίωσε τις φήμες και παρουσίασε δύο φακούς που μπορούν να συναρμολογηθούν εξωτερικά στα «έξυπνα» κινητά, βελτιώνοντας δραστικά τη λήψη εικόνων.

Οι δύο φακοί ονομάζονται QX100 και QX10 και διαθέτουν δικό τους φακό, αισθητήρα, επεξεργαστή εικόνας, μπαταρία, στεροεφωνικά μικρόφωνα και υποδοχή για κάρτες μνήμης. Έτσι, ουσιαστικά χρησιμοποιούν το τηλέφωνο σαν ηλεκτρονικό σκόπευτρο.

Η Sony ανακοίνωσε επιπλέον το VAIO Flip PC, έναν «υβριδικό» υπολογιστή με ειδική σχεδίαση ώστε το πληκτρολόγιο του να «κρύβεται» πίσω από την οθόνη αφής, για να χρησιμοποιείται σαν tablet. Όπως επίσης το Vaio 11, του οποίου το πληκτρολόγιο «κλειδώνει» μαγνητικά στην οθόνη και αφαιρείται τελείως. Στο περίπτερό της υπήρχε και ο Tap 21, ένας all in one με οθόνη αφής, που μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε μέσα στο σπίτι και να χρησιμοποιηθεί σαν λάπτοπ.

Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την πρώτη φορητή βιντεοκάμερα με δυνατότητα λήψης 4Κ, όπως και δύο νέες 4Κ τηλεοράσεις, 55 & 65 ιντσών.

Τέλος, αποκάλυψε δύο καινούριες φωτογραφικές μηχανές, μια wearable βιντεοκάμερα για τους λάτρεις των σπορ, όπως και μία νέα σειρά Walkman και ακουστικών που υποστηρίζουν ήχο Hi-res.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos