×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Διαθέσιμο στις 20 Σεπτεμβρίου και από 249€ το νέο Nexus 7 στην Ελλάδα

17 Σεπτεμβρίου 2013 10:35

Αποκλειστικός διανομέας η Westnet Distribution για τη χώρα μας.

Από τις 20 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση στην Ελλάδα του αναβαθμισμένου Nexus 7, με το tablet να κάνει την εμφάνισή του σε αρκετά δίκτυα καταστημάτων καθώς και επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας.

Αποτέλεσμα πάλι της συνεργασίας της Google με την Asus, η νέα 7 ιντσών ταμπλέτα είναι σημαντικά αναβαθμισμένη από το πρώτο μοντέλο. Έτσι, είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Quad-Core Qualcomm Snapdragon S4 Pro 8064 (1,50 GHz) για μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ η μείωση του βάρους του στα 290 γραμ. και του πάχους στα 8,65 mm κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη μεταφορά.

Βελτιωμένη είναι επίσης η εμπειρία της εικόνας, καθώς το νέο Nexus 7 διαθέτει οθόνη 7'' IPS Full HD (1920 x 1200 pixel), εμπρόσθια κάμερα 1.2 Mpixels και οπίσθια 5 Mpixels.

Παράλληλα,είναι πρώτο tablet το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και εξασφαλίζει έως και 10 ώρες αυτονομία μπαταρίας. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη και έκδοση LTE, για ταχύτατη πρόσβαση στο internet μέσω δικτύων 4G.

H τιμή της νέας ταμπλέτας παραμένει ένα από τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, καθώς θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη λιανική τιμή 249€ για την έκδοση των 16GB Wi-Fi και 379€ για τη έκδοση των 32GB Wi-Fi & 4G.

Το νέο μοντέλο έρχεται στη χώρα μας λίγες εβδομάδες μετά το παγκόσμιο λανσάρισμά του, από τη Westnet Distribution Α.Ε., μέλος του Ομίλου εταιρειών του Π. Γερμανού, Olympia Development. Έτσι, οι έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το νέο Google Nexus 7 by ASUS μέσα από όλα τα μεγάλα δίκτυα καταστημάτων λιανικής και επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας.

Το νέο Nexus 7 ακολουθεί την πετυχημένη «συνταγή» του προκατόχου του, καθώς η πρώτη ταμπλέτα της Asus με την Google γνώρισε τεράστια επιτυχία, με συνεχείς διακρίσεις, χιλιάδες πωλήσεις στην Ελλάδα και 7 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos