×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Επιβεβαιώνει η Apple την ανακοίνωση νέων προϊόντων στις 22 Οκτωβρίου

16 Οκτωβρίου 2013 15:02

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, θα παρουσιασθούν το νέο iPad και iPad mini.

Toυ Κώστα Δεληγιάννη

Με μία λακωνική πρόσκληση στους συντάκτες τεχνολογίας για τις 22 Οκτωβρίου, η Apple επιβεβαίωσε την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό, σχετικά με την επικείμενη παρουσίαση νέων προϊόντων τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Με βάση τις διαρροές που έχουν αποκαλύψει αρκετά σάιτ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού την προηγούμενη εβδομάδα, «πρωταγωνιστές» στην εκδήλωση θα είναι οι καινούριες «ταμπλέτες» της αμερικανικής εταιρείας.

Έτσι, αναμένεται να ανακοινωθεί το iPad 5, το οποίο θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, θα ακολουθεί το ντιζάιν του iPad Mini «πρώτης γενιάς» και θα είναι εξοπλισμένο με τον 64-bit επεξεργαστή του iPhone 5S. Άλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως το iPad 5 θα έχει και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ένα εξάρτημα που επίσης πρωτοεμφανίστηκε στο iPhone 5S.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου εκτιμάται πως θα αποκαλυφθεί και το iPad Mini 2, το οποίο θα διαθέτει οθόνη Retina. Επίσης, οι περισσότερες προβλέψεις συγκλίνουν στο ότι το iPad Mini «δεύτερης γενιάς» θα ενσωματώνει κι αυτό τον επεξεργαστή του iPhone 5S.

Η φημολογία για τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν σταματά όμως στα tablet PC, καθώς αρκετές ιστοσελίδες αναφέρουν πως θα παρουσιασθεί επίσης ο νέος Mac Pro, ο οποίος ανακοινώθηκε στο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρείας τον περασμένο Ιούνιο και ξεχωρίζει τόσο για το «φουτουριστικό» κυλινδρικό σχήμα του όσο και για τις επιδόσεις του. Επιπλέον, είναι πιθανό να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του OS X Mavericks, του νέου λειτουργικού για υπολογιστές Mac.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos