Η Google αποκαλύπτει κατά λάθος το νέο Nexus 5

18 Οκτωβρίου 2013 17:17

«Ανεβάζοντας» για μερικές ώρες την εικόνα του στο αμερικανικό Google Play, δίπλα στα Nexus 7 και Nexus 10 που πουλά από το online κατάστημά της, η Google

επιβεβαίωσε τις διαρροές για την κυκλοφορία του καινούριου smartphone στη σειρά Nexus 5. Η ανάρτηση αναφέρει πως το καινούριο μοντέλο θα λέγεται Nexus 5 και φαίνεται πως έγινε κατά λάθος, αφού σε λίγες ώρες η φωτογραφία της συσκευής «κατέβηκε» από το κατάστημα.

Με τιμή 349 δολάρια για την έκδοση των 16 GB, το Nexus 5 διαφημίζεται σαν το τηλέφωνο που θα επιτρέψει στον χρήστη του να φωτογραφίζει τη ζωή του με νέους τρόπους. Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές, αυτό οφείλεται στο ότι το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με κάμερα 8 megapixel, η οποία θα διαθέτει οπτικό σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας.

Από την εικόνα, αποκαλύπτεται επίσης ότι το smartphone έχει πολύ μικρά περιθώρια, με συνέπεια σχεδόν ολόκληρη η πρόσοψή του να καλύπτεται από την οθόνη, η οποία αναμένεται να έχει ανάλυση 1080 x 1920 pixel.

Αυτό που απομένει να διευκρινισθεί είναι η ημερομηνία παρουσίασης του Nexus 5 και το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Πάντως, στο Nexus 5 εκτιμάται ότι θα κάνει ντεμπούτο η νέα έκδοση του λειτουργικού της Google, Android 4.4 Kit Kat.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos