×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Vodafone Smart 4G: Γρήγορη συνδεσιμότητα 4G και τιμή 199€

21 Νοεμβρίου 2013 08:35

Το smartphone διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών και διπύρηνο επεξεργαστή.

Η Vodafone παρουσιάζει το νέο Vodafone Smart 4G, ένα μοναδικό smartphone με εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης και συνδεσιμότητας 4G, στην πιο ελκυστική τιμή της αγοράς. Επιπλέον προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να απολαμβάνουν 4G ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν, με το προηγμένο και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

Tο Vodafone Smart 4G, παρέχει στους χρήστες του την εμπειρία ενός smartphone με 4G, στην τιμή των 199€, την πιο οικονομική της αγοράς, σε σχέση με τις διαθέσιμες συσκευές 4G.

Χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ταχύτητα του επεξεργαστή, τη λειτουργικότητα και την ποιότητα, το Vodafone Smart 4G προσφέρει:

• Την πλέον πρόσφατη έκδοση Jelly Bean του λειτουργικού Android

• Γρήγορη συνδεσιμότητα 4G και 3G HSPA+, με υποστήριξη ταχυτήτων λήψης έως και 100 Mbps

• Ταχύτατο διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2 GHz,

• Ευρεία οθόνη αφής 4,5 ιντσών με τεχνολογία «In-Plane Switching» (IPS), με την οποία επιτυγχάνεται καθαρή και ζωντανή εμπειρία θέασης

• Οπίσθια κάμερα ανάλυσης 8 MP και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 1 MP

• Την τελευταία τεχνολογία Assisted GPS για ακριβή χαρτογράφηση και πλοήγηση

• Συνδεσιμότητα bluetooth και wi-fi με λειτουργία ασύρματης απεικόνισης, με την οποία οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται άνετα φωτογραφίες και βίντεό με άλλες συσκευές

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos