×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Instagram: Νέα υπηρεσία αποστολής φωτογραφιών μεταξύ φίλων (βίντεο)

14 Δεκεμβρίου 2013 12:57

H Instagram ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία με την οποία μπορείτε να στείλετε απευθείας μηνύματα με φωτογραφίες και βίντεο σε φίλους σας, λίγες μέρες μετά την ενεργοποίηση της ίδιας λειτουργίας και στο Twitter.

Μία νέα υπηρεσία έρχεται από το δημοφιλές Instagram, όπου θα δίνει την δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής των φωτογραφιών και των βίντεο των χρηστών με τους φίλους τους μέσω μηνυμάτων με το πρόγραμμα Instagram Direct.

Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει το Instagram 5.0 για iOS και Android, και η τελευταία έκδοση του Instagram περιλαμβάνει το νέο χαρακτηριστικό στα πλαίσια της προσπάθειάς της να κάνει τη δημοφιλή υπηρεσία πιο «κοινωνική», καθώς θα επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάζουν και προσωπικά μηνύματα (Direct Messages).

Σύμφωνα με την εταιρεία, «υπάρχουν στιγμές στις ζωές μας που θέλουμε να μοιραστούμε, αλλά είναι σχετικές μόνο σε ένα μικρότερο αριθμό ανθρώπων. Το Instagram Direct σας βοηθά να μοιραστείτε αυτές τις στιγμές».

Πρόκειται για μία προσπάθεια των ιδρυτών της εφαρμογής να γίνει πιο ελκυστική στο εφηβικό κοινό, ενώ εικάζεται πως τα μηνύματα θα είναι ορατά για μικρό χρονικό διάστημα, θυμίζοντας αρκετά το Snapchat, γεγονός που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Η νέα υπηρεσία ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και στην οποία συμμετείχε και η συν-ιδρυτής της εφαρμογής, Kevin Systrom, η οποία ανήκει εδώ και καιρό στο δυναμικό του facebook.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι το Instagram έχει τώρα πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες, με τους μισούς από αυτούς, χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε καθημερινή βάση.

Πώς χρησιμοποιείται το Instagram Direct

Όταν ανοίγετε τώρα το Instagram θα δείτε ένα νέο εικονίδιο πάνω δεξιά που αντιπροσωπεύει τα εισερχόμενα μηνύματα σας. Αγγίξτε το για να ανοίξετε τα εισερχόμενα σας όπου θα δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν σταλεί σε σας. Για να στείλετε εσείς μια φωτογραφία ή βίντεο πατήστε το κουμπί της κάμερας και θα εμφανιστεί μια επιλογή να μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους followers σας ή με συγκεκριμένους ανθρώπους (Direct). Αφού το στείλετε θα μπορείτε να δείτε ποιοι έχουν δει τις φωτογραφίες ή το βίντεο, ποιοι έχουν κάνει like και να παρακολουθήσετε τη συζήτηση σε πραγματικό χρόνο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos