×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Έτσι θα είναι το πρώτο Android smartphone της Nokia;

29 Ιανουαρίου 2014 10:57

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η φημολογία γύρω από το πρώτο Android smartphone της Nokia, το Nokia X, ανανεώνεται συνεχώς.

Τώρα το evleaks που στο παρελθόν έχει μαρτυρήσει κι άλλα πράγματα σχετικά με ακυκλοφόρητες συσκευές, έρχεται να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του φημολογούμενου smartphone.

Το Nokia X λέγεται ότι θα διαθέτει διπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή στο 1GHz αν και προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο για τετραπύρηνο επεξεργαστή. Το τηλέφωνο θα έχει μνήμη RAM 512MB κι εσωτερικό χώρο αποθήκευσης μεγέθους 4GB.

Η WVGA οθόνη του θα έχει μέγεθος 4 ιντσών (800x480 pixels) οθόνη, η κάμερα θα είναι ανάλυσης 5 megapixel, η συσκευή θα υποστηρίζει dual-SIM κι η μπαταρία θα είναι χωρητικότητας 1.500 mAh.

Πρόκειται για ένα low-end smartphone, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 6 χρώματα κι όπως όλα δείχνουν, θα διαθέτει το δικό του κατάστημα εφαρμογών κατά τη λογική της Amazon και των Kindle Fire της.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos