×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αρχίζει το παγκόσμιο λανσάρισμα του LG G2 mini

31 Μαρτίου 2014 07:46

Η LG Electronics (LG) ξεκινά τη διάθεση του LG G2 mini, του πρώτου "compact" smartphone της σειράς G Series, στην παγκόσμια αγορά.

Μετά την αποκάλυψή του τον Φεβρουάριο στο πλαίσιο του Mobile World Congress (MWC) στη Βαρκελώνη, το G2 mini ενσωματώνει τον σχεδιασμό και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του LG G2 σε μια "compact" έκδοση.

Το LG G2 mini, το μικρότερο μοντέλο της LG G Series ως τώρα, διατηρεί τη σχεδιαστική καινοτομία του Rear Key, ενώ διαθέτει οθόνη IPS 4,7 ιντσών, αποσπώμενη μπαταρία 2,440mAh και ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή.Εσνωματώνοντας την τελευταία έκδοση του Android, θα διατεθεί σε εκδόσεις LTE και 3G.

Το νέο G2 mini διαθέτει τη νέα λειτουργία Knock Code, που επιτρέπει στον χρήστη να ενεργοποιεί και να ξεκλειδώνει το LG smartphone του με μια απλή κίνηση, εισάγοντας έναν προσωπικό συνδυασμό στην οθόνη της συσκευής «χτυπώντας» την ελαφρά με τα δάχτυλά του. Η λειτουργία αυτή προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς ο κωδικός μπορεί να αποτελείται από δύο έως και οκτώ χτυπημάτα, επιτρέποντας περισσότερους από 80.000 πιθανούς συνδυασμούς. Η εισαγωγή του Knock Code μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, καθιστώντας τη χρήση της συσκευής πολύ άνετη και ξεκούραστη ακόμα και με το ένα χέρι.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις διαφορετικές ανάγκες της κάθε αγοράς παγκοσμίως, το G2 mini θα είναι διαθέσιμο σε αρκετές παραλλαγές, με 3G/4G LTE, με δυνατότητα Single/Dual SIM και τέσσερα διαφορετικά χρώματα, Μαύρο (Titan Black), Λευκό (Lunar White), Κόκκινο και Χρυσαφί, ανάλογα με την αγορά. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει τον Απρίλιο στις χώρες της δυτικής Ασίας και θα ακολουθήσει σύντομα στην Ευρώπη, την Ασία, τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητά του σε κάθε χώρα θα ανακοινώνονται ξεχωριστά.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos