×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Τρία νέα tablet από την LG

15 Μαϊος 2014 10:29

Η LG Electronics προσθέτει τρία νέα μοντέλα tablets στην σειρά G Pad, προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές στους χρήστες.

Οι νέες συσκευές G Pad -G Pad 7.0, G Pad 8.0 και G Pad 10.1- αποκαλύφθηκαν στο MedPI 2014, μία από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις ΙΤ και Τεχνολογίας στην Ευρώπη που πραγματοποιείται στο Μόναχο, από τις 13 έως και τις 16 Μαΐου.

Σύμφωνα με την LG, η ποικιλία των μεγεθών έρχεται να καλύψει τις ανάγκες κάθε χρήστη που θέλει ένα tablet είτε προκρίνει τη φορητότητα είτε την καλύτερη δυνατή multimedia εμπειρία.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων G Pad tablets της LG είναι:

● G Pad 7.0: Σχεδιασμένο για να μπορεί να κρατηθεί με το ένα χέρι, το μικρότερο tablet της LG είναι ένας on-the-go κόμβος ψυχαγωγίας, που προσφέρει τόσο φορητότητα αλλά και ισχύ.

● G Pad 8.0: Με οθόνη 8 ιντσών, το μεσαίου μεγέθους tablet της LG, προσφέρει μια καθηλωτική multimedia εμπειρία και άνετο multitasking.

● G Pad 10.1: Με τη μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία, το 10,1 ιντσών tablet της LG προσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Τα νέα μοντέλα tablet της σειράς G Pad περιλαμβάνουν επίσης τις καλύτερες λειτουργίες UX της LG, όπως το QPair 2.0 και το Knock Code. Χάρη στην ενημερωμένη έκδοση της λειτουργίας QPair, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο G Pad 8.3, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν εύκολα με τα Android smartphones τους μέσω Bluetooth, για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων, και να απαντούν άμεσα από το G Pad τους.

Επιπλέον, η λειτουργία Knock Code δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενεργοποιούν και να ξεκλειδώνουν τα LG smartphones τους με εύκολο τρόπο, εισάγοντας έναν προσωπικό συνδυασμό στην οθόνη της συσκευής. Το Knock Code προσφέρει άνεση και ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού ο κωδικός των δύο έως οχτώ χτυπημάτων μπορεί να εισαχθεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, επιτρέποντας περισσότερους από 80.000 δυνατούς συνδυασμούς.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό πότε τα G Pad θα κυκλοφορήσουν στην αγορά.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos