×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Και στην Ελλάδα το νέο iMac 21,5΄΄

29 Ιουνίου 2014 15:21

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει και στη χώρα μας η διάθεση του νέου και οικονομικότερου iMac 21,5΄΄ της Apple, που θα κοστίζει 1.199 ευρώ.

Ο καινούργιος «all in one» της αμερικανικής εταιρείας διαθέτει οθόνη LED, τεχνολογίας IPS και ανάλυσης Full HD, διπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5, αποθηκευτικό χώρο 500 GB, δύο θύρες Thunderbolt και τέσσερις υποδοχές USB 3.0. Επίσης, έρχεται με προεγκατεστημένο το OS X Mavericks.

SAMSUNG

Ταμπλέτες με κορυφαίες επιδόσεις

Χάρις στη Super Amoled οθόνη τους, οι δύο νέες ταμπλέτες Galaxy Tab S της Samsung υπόσχονται κορυφαία απόδοση χρωμάτων και επαρκή φωτεινότητα ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, η οθόνη υποστηρίζει ανάλυση 2560 x 1600 pixel και, επειδή δεν χρειάζεται οπίσθιο φωτισμό, αυξάνει τη διάρκεια «ζωής» της μπαταρίας. Τα δύο tablet έχουν λειτουργικό Android και διαστάσεις 10,5΄΄ και 8,4΄΄, ενώ είναι συνώνυμο της φορητότητας, αφού ζυγίζουν μόλις 465 και 294 γραμμάρια αντίστοιχα.

SONY

Βίντεο και φωτο για λάτρεις σπορ

Τη δυνατότητα στους λάτρεις των σπορ να απαθανατίσουν τις περιπέτειές τους με εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες δίνει η νέα Action Cam AS20 της Sony. Η βιντεοκάμερα διαθέτει ευρυγώνιο φακό Zeiss Tessar με πολύ μεγάλο πεδίο προβολής (170 μοιρών) και αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού Exmor R CMOS, ο οποίος εξασφαλίζει ποιοτικές λήψεις ακόμη και με λίγο εξωτερικό φως. Επίσης, είναι εξοπλισμένη με το σύστημα σταθεροποίησης SteadyShot, που εξαλείφει το τρεμούλιασμα της κίνησης και κάθε είδους δόνηση.

MICROSOFT

Από 399 ευρώ το Xbox One

Από τις 5 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει στην Ελλάδα η κυκλοφορία του Xbox One, της νέας παιχνιδομηχανής της Microsoft. Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η τιμή του Xbox One θα ξεκινάει από τα 399 ευρώ, περιλαμβάνοντας ένα ασύρματο χειριστήριο και την κονσόλα, η οποία ενσωματώνει αποθηκευτικό χώρο 500 GB και Wi-Fi συνδεσιμότητα. Την ίδια ημέρα και στα 499 ευρώ θα λανσαριστεί επίσης η έκδοση που συνοδεύεται από τον αισθητήρα Kinect, ο οποίος «μεταφέρει» τις κινήσεις του χρήστη στα συμβατά βιντεοπαιχνίδια και επιτρέπει στον χρήστη να χειρίζεται την κονσόλα με χειρονομίες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos