Gadgets

06 Αυγούστου 2014 10:31
Νέα σειρά λάπτοπ Inspiron της Dell
Το «παρών» στα ράφια και των ελληνικών καταστημάτων δίνουν εδώ και λίγες ημέρες τα νέα λάπτοπ Inspiron 14, 15 και 17 της σειράς Inspiron 5000 και τα Inspiron 14 και 15 της σειράς Inspiron 3000 της Dell. Τα πέντε νέα φορητά PC της αμερικανικής εταιρείας διαθέτουν μεγάλη γκάμα τεχνικών χαρακτηριστικών, ώστε να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας οποιουδήποτε χρήστη. Ενδεικτικά, τα μοντέλα της σειράς Inspiron 5000 διαθέτουν επεξεργαστές 4ης γενιάς Intel Core, οθόνες αφής 10 σημείων και ηχεία Waves MaxxAudio, ενώ προσφέρονται με προαιρετική κάρτα γραφικών AMD Radeon ή NVIDIA GeForce.

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΗΧΕΙΟ MUVO 1

Μέχρι και 8 ώρες μουσικής απόλαυσης

Με ενσωματωμένη λαβή για να μεταφέρεται εύκολα και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε χώρο εντός και εκτός σπιτιού, το ασύρματο ηχείο Muvo 10 της Creative διαθέτει αρκετά μεγάλη μπαταρία, ώστε να εξασφαλίζει μέχρι και 8 ώρες μουσικής απόλαυσης πριν χρειασθεί να επαναφορτισθεί. Το Muvo προσφέρει καλή ποιότητα ήχου, χάρις στην τεχνολογία BasXPort και τους μεγάλους οδηγούς του, ενώ διαθέτει τσιπ NFC για την εύκολη σύζευξή του με smartphone και tablet. Επίσης έχει μικρόφωνο, για την απάντηση τηλεφωνικών κλήσεων χωρίς να χρειάζεται κανείς να ανατρέξει στο κινητό του.

ΑΠΟ ΤΗ SONY

Φορτιστής με μπαταρία λιθίου

Μεγαλύτερη «ζωή» στο smartphone σας εκτός... πρίζας εγγυάται ο φορτιστής CP-V3 της Sony, ο οποίος μπορεί να επαναφορτίσει πλήρως iPhone και οποιοδήποτε άλλο μοντέλο με Android, Blackberry ή Windows Phone. Ελαφρύς και λεπτός για να χωρά στην τσέπη ή την τσάντα, ο φορτιστής ενσωματώνει μια μπαταρία λιθίου 2800 mAh, η οποία αναπληρώνει την ηλεκτρική της ενέργεια σε 3,5 ώρες μέσω πρίζας και σε περίπου 6 ώρες αν συνδεθεί σε μία θύρα USB.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Για τους λάτρεις βιντεοπαιχνιδιών

Τα CM Storm Resonar της Cooler Master είναι τα πρώτα ενώτια ακουστικά που απευθύνονται στους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών και δίνουν τη δυνατότητα ρύθμισης του μπάσου: εξοπλισμένα με την τεχνολογία Bass FX, δίνουν τη δυνατότητα σε αυτόν που τα φορά να επιλέξει έναν πιο ουδέτερο ήχο ή να δώσει «βάθος» στα εφέ και τη μουσική που φτάνει στα αφτιά του. Τα ακουστικά έρχονται με ποικιλία αξεσουάρ και διαθέτουν μικρόφωνο, για ηχογραφήσεις καθαρού ήχου χωρίς τις παρεμβολές του περιβάλλοντος.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos