Gadgets - Κάρτα μνήμης γίγας με 200 GB - Κινηματογράφος στο σαλόνι σας

06 Απριλίου 2015 12:13

Χωρητικότητα-ρεκόρ 200 GB έχει η κάρτα μνήμης Ultra microSDXC UHS-I «Premium Edition» της SanDisk, ώστε να παρέχει ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στους χρήστες smartphone, tablet και φωτογραφικών μηχανών. Η κάρτα θα λανσαρισθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο και θα υποστηρίζει ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 90MBs, με την τιμή της να κινείται στα 400 δολάρια.

LG
Κινηματογράφος στο σαλόνι σας

Ξεκίνησε και στην Ελλάδα η διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων 4K Ultra HD UF85 της LG, οι οποίες «φέρνουν» την αίσθηση του κινηματογράφου στο σαλόνι, αφού οι TV μπορούν να αναπαράγουν βίντεο και ταινίες υπερυψηλής ευκρίνειας (3.840x2.160 pixel), ενσωματώνοντας παράλληλα αρκετές ακόμη προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Η σειρά περιλαμβάνει τηλεοράσεις 65 και 55 ιντσών, με πολύ λεπτό πλαίσιο και πάνελ τεχνολογίας IPS ώστε, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Triple XD Engine, να προσφέρουν εικόνα με ζωντανά χρώματα και εξαιρετική αντίθεση.

TOSHIBA
Εξωτερικός 3 ΤΒ σε μέγεθος τσέπης

Χωρητικότητα έως 3 ΤΒ προσφέρουν οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι 2,5 ιντσών που λανσάρει η Toshiba με τις νέες σειρές Canvio Basics και Canvio Connect II, κάτι που σημαίνει πως, αν και έχουν μέγεθος τσέπης, μπορούν να αποθηκεύσουν έως και 856.500 φωτογραφίες, 789.000 σε αρχεία μουσικής ή 2.460 ταινίες. Ολοι οι δίσκοι είναι έτοιμοι για χρήση σε μηχανήματα με λειτουργικό Windows, ενώ είναι εξοπλισμένοι με εσωτερικό αισθητήρα κραδασμών, για μεγαλύτερη ασφάλεια των δεδομένων.

ZTE
Νέο smartphone με τιμή 129 ευρώ

Με τιμή λιανικής 129 ευρώ, το Blade Α450 της ZTE είναι το φθηνότερο 4G smartphone με οθόνη 5 ιντσών που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το νέο μοντέλο της ΖΤΕ κυκλοφορεί στη χώρα μας αποκλειστικά από την αλυσίδα καταστημάτων «Γερμανός», ενώ προσφέρεται δωρεάν αν συνδυασθεί με συμβόλαιο σε κάποιο από τα προγράμματα Cosmote Plus με πάγιο άνω των 25 ευρώ. Η συσκευή ενσωματώνει επίσης έναν ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3 GHz και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8 GB.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos