Τι ξέρεις για το αλκαλικό νερό; Μάθε σήμερα περισσότερα

05 Μαρτίου 2016 17:25

Συμπληρώνονται 5 μήνες από τη στιγμή που το παγκοσμίως διάσημο μπουκάλι της Alkaline άρχισε να διατίθεται και στην Ελληνική αγορά και παρά την κρίση οι Έλληνες φαίνεται πως δεν κάνουν εκπτώσεις στην υγεία τους αλλά και την ευεξία τους.

Τι είναι το μπουκάλι της Alkaline

 

IMG_5571

Πρόκειται για μια επαναστατική συσκευή με τη μορφή «θερμός» η οποία μετατρέπει στη στιγμή το νερό που πίνουμε σε αλκαλικό. Πίνοντας αλκαλικό νερό, ενισχύουμε την αλκαλικότητα του οργανισμού μας, κάτι που οδηγεί σε θωράκιση απέναντι σε κάθε είδους ασθένεια αλλά ταυτόχρονα μας κάνει να νοιώθουμε πολύ καλύτερα και στην καθημερινότητα μας, αφού ανακτούμε την χαμένη μας ενέργεια.

Γιατί το μπουκάλι της Alkaline και όχι ένα εγκατεστημένο σύστημα αλκαλοποίησης νερού;

Οι κύριοι λόγοι της παγκόσμιας επιτυχίας της συσκευής της Alkaline απέναντι στα εντοιχισμένα συστήματα αλκαλοποίησης νερού είναι δύο. Πρώτον είναι πολύ οικονομικότερη, αφού η κανονική του τιμή είναι στα 100€ (αυτές τις ημέρες διατίθεται σε ειδική προσφορά στα 64,80€ για τους Έλληνες πελάτες με δωρεάν μεταφορικά δείτε εδώ) και δεύτερον είναι φορητή και μπορούμε να την έχουμε μαζί μας παντού!

Πως λειτουργεί

alkaline_image05

Τι είδος νερού πρέπει να χρησιμοποιώ?

Μπορείτε να χρησιμοποιείται κάθε είδος νερού εμφιαλωμένο ή βρύσης, μιας και η συσκευή αλκαλοποιεί το νερό και του προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Ποια η χωρητικότητα της συσκευής?

380mL νερού

Πόσος χρόνος απαιτείται για την αλκαλοποίηση του νερoύ και κατά πόσο αυξάνεται το Ph του?

Η συσκευή ξεκινά να ιονίζει το νερό κατευθείαν και χρειάζεται μόνο 5-10 λεπτά έτσι ώστε το νερό να φτάσει στο μέγιστο σημείο της αλκαλοποίησης του, δηλαδή στα 8.5-9 Ph.

Τι ειναι ο δεικτης Ph?

Το pH (προφέρεται πεχά) είναι ένας εύχρηστος τρόπος έκφρασης της συγκέντρωσης των ιόντων υδρογόνου πιο σωστά των κατιόντων υδροξωνίου (H3O+) σε ένα υδατικό διάλυμα. Όσο υψηλότερο το Ph, τόσο πιο πολύ ιονισμένο είναι το νερό.

Τι είναι το δυναμικό μείωσης της οξείδωσης? (ORP)

Είναι η μέτρηση της παρουσίας οξειδωτικών παραγόντων στο νερό.

Από τι είναι φτιαγμένη η συσκευή?

Η συσκευή είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα της τάξης 316. Ο αλκαλοποιητής νερού δεν σκουριάζει και δεν φθείρεται. Δεν υπάρχει ίχνος πλαστικού ή PBA.

Κάθε πότε χρειάζεται αλλαγή το φίλτρο Vitabead?

Το φίλτρο χρειάζεται αλλαγή περίπου κάθε 3 μήνες χρήσης. Δείτε τα οικονομικά πακέτα με φίλτρα αντικατάστασης

Από που μπορώ να το αγοράσω;

Από την επίσημη ιστοσελίδα της Alkaline για την Ελλάδα στη διεύθυνση www.alkaline.gr πληρώνοντας είτε με αντικαταβολή, είτε με paypal, είτε σε δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.

www.techit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos