Panasonic: Έφτιαξε τηλεόραση που κρύβεται μπροστά στα μάτια μας

09 Οκτωβρίου 2016 17:20

Η Panasonic στο παρελθόν μας έχει δείξει ένα πρωτότυπο μιας διάφανης τηλεόρασης, το οποίο παρά τα ελαττώματά του έδειχνε τι μπορούμε να κατασκευάσουμε στο μέλλον.

Αυτή τη φορά, η Panasonic δείχνει μια νέα υλοποίηση της ιδέας αυτής, με αρκετά καλύτερη ποιότητα εικόνας, δείχνοντάς μας ότι μια τηλεόραση ενσωματωμένη στο γυάλινο πάνελ ενός επίπλου δεν είναι πολύ μακριά.

Η οθόνη τεχνολογίας OLED, είναι κατασκευασμένη από ένα πολύ λεπτό πλέγμα, το οποίο είναι ενσωματωμένο σε ένα συρόμενο γυάλινο πορτάκι. Η εικόνα αυτή την φορά είναι αρκετά καλή, και με τα φώτα στο δωμάτιο ανοιχτά, ενώ όταν τα φώτα χαμηλώνουν η εικόνα γίνεται ακόμη πιο καθαρή και φωτεινή, σε σημείο που δεν καταλαβαίνεις διαφορά από τις ήδη υπάρχουσες τηλεοράσεις.

Με το που απενεργοποιήσεις την τηλεόραση, είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβεις ότι υπήρχε εκεί εξαρχής. Αν θέλει κάποιος αυτή την τηλεόραση για το σπίτι του, θα χρειαστεί να περιμένει μερικά χρόνια ακόμη. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Panasonic, η τηλεόραση θα παραμείνει στο στάδιο της ανάπτυξης τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια.

www.techit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos