Το Facebook περνάει σε άλλο επίπεδο: Η νέα δυνατότητα του που θα σας ξετρελάνει

19 Φεβρουαρίου 2017 14:55

Το Facebook λανσάρει μια εφαρμογή για «έξυπνες» τηλεοράσεις, που θα βοηθά τους χρήστες του να παρακολουθούν τα βίντεό του σε μεγάλες οθόνες.

Η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει σύντομα από καταστήματα εφαρμογών για Apple TV, Samsung Smart TV και AmazonFire TV.

Επίσης σημειωνόταν ότι οι χρήστες μπορούν να κάνουν scrolling στο news feed τους και να παρακολουθούν ταυτόχρονα βίντεο στο timeline τους, με τον ήχο να κάνει fade in/ out καθώς κάποιος κάνει scrolling σε βίντεο στο news feed. Υπενθυμίζεται πως προηγουμένως τα βίντεο αυτά έπαιζαν αθόρυβα: Ο χρήστης έπρεπε να κάνει tap σε ένα από αυτά για να ακούσει τον ήχο του. Ωστόσο, υπάρχει στις ρυθμίσεις η δυνατότητα απενεργοποίησης του ήχου, για να μην αρχίζει να ακούγεται δυνατά όταν ο χρήστης απλά περνά από το βίντεο στο κινητό του, ενώ δεν θα ακούγεται τίποτα εάν ο χρήστης το έχει στο αθόρυβο.

Η Wall Street Journal είχε αναφέρει τον προηγούμενο μήνα πως το Facebook ετοίμαζε μια εφαρμογή για τηλεοράσεις, που θα βελτίωνε τη θέση της εταιρείας σε τομείς όπως το online βίντεο και οι διαφημίσεις με βίντεο. Επίσης, υπενθυμίζεται πως πέρυσι, η εταιρεία επέκτεινε το Facebook Live, μια κίνηση που πολλοί εξέλαβαν ως «απειλητική» για τη συμβατική τηλεόραση.

www.techit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos