Συσκευή βάζει τέλος στους καυγάδες των ζευγαριών

21 Απριλίου 2017 14:21

Οι ομηρικοί καυγάδες με το ταίρι σας μπορεί σε λίγο καιρό να αποτελούν παρελθόν με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής που αποκαλύπτει τη διάθεση και τα συναισθήματά του.

Η συσκευή που σχεδίασαν αμερικανοί επιστήμονες, θα μπορεί να αναγνωρίσει με ακρίβεια που φτάνει το 86% πότε ο/η σύντροφός μας δεν είναι στα κέφια του/της και έτσι να μην ξεκινάμε μια συζήτηση που είναι μοιραίο να καταλήξει σε διαφωνία.

Η λειτουργία της συσκευής βασίζεται σε έναν ειδικό αλγόριθμο που επεξεργάζεται ένα σύνολο δεδομένων. Σε αυτά τα δεδομένα συμπεριλαμβάνονται επίσης πληροφορίες που ενημερώνουν για τον καρδιακό παλμό, τη θερμοκρασία και την εφίδρωση του σώματος, την ένταση της φωνής, τη χρήση συγκεκριμένων λέξεων, κ.λπ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, η συσκευή μπορεί να ενημερώσει τον ενδιαφερόμενο ακόμη και με γραπτά μηνύματα για την συναισθηματική κατάσταση του συντρόφου του.

Οι δοκιμές έδειξαν ότι με την επεξεργασία αυτών των δεδομένων η συσκευή μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια που αγγίζει το 86% την πιθανότητα να ξεσπάσει καβγάς, με τους επιστήμονες να την θεωρούν ιδιαίτερα πολύτιμη για όλα τα ζευγάρια.

www.techit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos