Το μπλε του Aιγαίου είναι η βάση για το Emotion UI της Huawei

19 Ιουλίου 2017 14:08

Ένα νέο user interface(UI) πρέπει να ξεπερνά τις προσδοκίες και τις προδιαγραφές παλαιότερων συσκευών, και αυτό αποτελεί αδιαμφισβήτητα πρόκληση για ένα κατασκευαστή.

Tα smartphones της Huawei πωλούνται σε 170 χώρες, άρα πρέπει να συμπεριληφθεί και το γεγονός πως το user interface είναι απαραίτητο να καλύπτει τις ανάγκες όλων αυτών των καταναλωτών, με σκοπό να συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, τη χρηστικότητα, τα γραφικά έτσι ώστε να παρέχεται στο χρήστη η βέλτιστη εμπειρία (UX). Πραγματική πρόκληση!

Η διεπαφή, με το σωστό σχεδιασμό, σου δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιείς με ευκολία και ταχύτητα πολύπλοκες λειτουργίες, αποφεύγοντας κινήσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες, χαρίζοντας σου ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της χρήσης του smartphone σου.

Η αρχή έγινε με τη δημιουργία του Emotion UI της Huawei (EMUI) το 2012, και φτάνοντας στο σήμερα με τη νέα έκδοση του EMUI (5.1), την οποία φέρουν και τα P10 και P10 Plus, έχουμε μία αξέχαστη εμπειρία στηριζόμενη στη φιλοσοφία: καθαρή, ζωντανή, απλοποιημένη.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos