Το Twitter ανέστειλε 70 εκατ. «ύποπτους» λογαριασμούς τον Μάιο και τον Ιούνιο

09 Ιουλίου 2018 10:00

Η εταιρεία θα επιμείνει στην ίδια πολιτική εκκαθαρίσεων, προχωρώντας μάλιστα το επόμενο διάστημα και σε διαγραφές - Αμερικανικά ΜΜΕ σχετίζουν την αύξηση με τις λίστες για την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές


Πάνω από 70 εκατ. λογαριασμούς ανέστειλε η διαχειριστική ομάδα του Twitter τον Μάιο και τον Ιούνιο, εκτιμώντας πως πρόκειται για «ψεύτικους» ή «ύποπτους» χρήστες.

Όπως σημειώνεται από επίσημες πηγές, η διαδικασία ελέγχου είναι τυπική και διεξάγεται σε καθημερινή βάση. Η διαφορά στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες καταγράφηκε μία ραγδαία αύξηση, αγγίζοντας το ένα εκατ. αναστολές την ημέρα.

Η εταιρεία θα επιμείνει στην ίδια πολιτική εκκαθαρίσεων, προχωρώντας μάλιστα το επόμενο διάστημα και σε διαγραφές. Αμερικανικά ΜΜΕ σχετίζουν την αλλαγή προς το πιο «επιθετικό» στους ελέγχους της διαχειριστικής ομάδας του Twitter με τις λίστες που έδωσε η διοίκηση του διαδικτυακού μέσου κοινωνικής δικτύωσης για την εμπλοκή της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία των προεδρικών εκλογών, το 2016.

www.protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos