Προσοχή με την αναβάθμιση των windows 10 - Παράπονα για εξαφάνιση αρχείων

08 Οκτωβρίου 2018 16:18

"Κοκομπλόκο" με τα Windows 10 - Αρχεία χρηστών εξαφανίζονται ξαφνικά! - Συναγερμός στην Microsoft που προβαίνει σε έκτακτες ενέργειες

Η Microsoft πάτησε το… κουμπί του «στοπ» στη διαδικασία της νέας μεγάλης αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματός της Windows 10 σε όλο τον κόσμο, η οποία άρχισε προ ημερών, μετά από παράπονα χρηστών ότι αρχεία τους εξαφανίσθηκαν μόλις η νέα έκδοση «Windows 10 October Update» εγκαταστάθηκε στον υπολογιστή τους!

Η εταιρεία συμβούλευσε τους χρήστες που έχουν επηρεασθεί, να χρησιμοποιούν τη συσκευή τους όσο γίνεται λιγότερο και να ζητήσουν τεχνική υποστήριξη. Επίσης κάλεσε όσους χρήστες έχουν ήδη «κατεβάσει» με δική τους πρωτοβουλία την αναβάθμιση, να μην την εγκαταστήσουν ακόμη.

Η Microsoft ανέφερε ότι πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά χρηστών, πάντως σταμάτησε προσωρινά τη σταδιακή αυτόματη αναβάθμιση εκατομμυρίων υπολογιστών διεθνώς, καθώς ερευνά τις αναφορές των παραπονούμενων χρηστών.

Κάποιος χρήστης ανέφερε ότι μετά την εγκατάσταση των αναβαθμισμένων Windows 10 όλα τα αρχεία στα «έγγραφά» του εξαφανίσθηκαν. Σχεδόν 500 χρήστες, σύμφωνα με το BBC, φαίνονταν να έχουν παρόμοια προβλήματα.

Ο αναλυτής Νικ Μακ Γκουάιρ της εταιρείας CCS Insight δήλωσε ότι η όλη υπόθεση μπορεί να πλήξει την αξιοπιστία της Microsoft και ορισμένοι χρήστες μπορεί να εμφανισθούν πλέον απρόθυμοι να κάνουν την τελευταία αναβάθμιση.

www,newsit.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos