Τα φετινά gadgets του καλοκαιριού που θα απογειώσουν τις διακοπές σας!

16 Ιουλίου 2019 10:03

Με το καλοκαίρι να έχει φθάσει για τα καλά και το θερμόμετρο να έχει ανέβει αισθητά… το μυαλό όλων μας είναι στις διακοπές που πλησιάζουν.


Το καλοκαίρι είναι ίσως η αγαπημένη περίοδος για τους περισσότερους και όλοι ανυπομονούμε να το ευχαριστηθούμε. Διακοπές, συναυλίες, βόλτες στην παραλία και το σημαντικότερο, περισσότερος ελεύθερος χρόνος!
Και επειδή το καλοκαίρι ο καθένας μας θέλει να το περάσει όσο πιο όμορφα γίνεται, αναζητήσαμε και βρήκαμε κάποια από τα καλύτερα gadgets που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Παρακάτω θα βρείτε τις προτάσεις μας:

VR - Δες το καλοκαίρι σε άλλη διάσταση: Η εικονική πραγματικότητα έχει έρθει για τα καλά πλέον στη ζωή μας, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Με τις ειδικές μάσκες VR αναβαθμίζετε εντελώς ο τρόπος που μέχρι τώρα βλέπατε ένα video ή παίζατε ένα video game, χαρίζοντας ατέλειωτες ώρες γέλιου, gaming και μαγείας! H γκάμα είναι αρκετά μεγάλη για να βρείτε το κατάλληλο, ανάλογα με τα γούστα σας.
Powerbanks: Για να σας προλάβω… Ναι, δεν είναι το πιο high tech, ωστόσο είναι από τα χρησιμότερα gadgets την περίοδο των διακοπών και όχι μόνο. Διακοπές πέρα από χαλάρωση, παραλίες και ξεγνοιασιά, σημαίνει πολλές φωτογραφίες και Social Media. Όλα αυτά όμως εξαντλούν την μπαταρία των κινητών πολύ γρήγορα. Για αυτό το χρήσιμο αυτό gadget θα σας έχει «φορτισμένους» όλες τις καλοκαιρινές σας στιγμές!

Extra tip: Μαζί με το powerbank προμηθευτείτε και μια αδιάβροχη θήκη κινητού. Έτσι άμα τύχει και βουτήξετε μαζί με το κινητό σας να είστε ήρεμοι

 Selfie sticks - Η επιδημία των Selfies συνεχίζεται: And the Oscar goes to… Holidays! Οι καλύτερες φωτογραφίες όντως βγαίνουν στις διακοπές. Είτε πάτε διακοπές με τους φίλους σας, είτε με τα άλλο σας μισό, οι φωτογραφίες που θα βγάλετε θα είναι τα καλύτερα αναμνηστικά σας. Για μεγαλύτερη ευκολία και ειδικά αν η παρέα δεν είναι μεγάλη, τα selfie sticks θα σας «λύσουν» τα χέρια. Ναι, με τα απίστευτα αυτά σελφοκόνταρα, μπορείτε να βγάλετε selfies που θα περιλαμβάνουν και τοπίο!

Φορητό ηχείο: Θα μας πείτε ότι έχουμε τα κινητά μας για μουσική στην παραλία. Και θα συμφωνήσω μαζί σας. Όμως, εμείς μιλάμε για μουσική που θα ακούει ολόκληρη η παρέα και όχι μόνο ένα άτομο. Και η λύση για αυτό είναι τα φορητά ηχεία Bluetooth, τα οποία όχι μόνο έχουν πεντακάθαρο και δυνατό ήχο, καθώς χαλαρώνετε στην παραλία ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική, αλλά είναι και αδιάβροχα!

  Drones: Τα drones ήρθαν σχετικά πρόσφατα στη ζωή μας αλλά με σκοπό να μείνουν. Ναι μεν μπορούν να αποτελέσουν ένα ωραίο παιχνίδι εξερευνώντας τον κόσμο από ψηλά, αλλά μπορούν να χαρίσουν και μοναδικό φωτογραφικό υλικό. Ορισμένα drones μάλιστα έχουν τόσο καλές κάμερες για λήψη φωτογραφιών και video, που θα τις ζήλευαν ακόμα και τα smartphones. Δοκιμάστε να ανεβάσετε φωτογραφία στα Social Media, τραβηγμένη από drone… τα likes θα πέσουν βροχή!

Wearables - Βάλε στόχους, γίνε fit: Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί, πόσο περπάτησα σήμερα, πόσες θερμίδες έκαψα, πόσο καλά κοιμάμαι. Σε αυτά τα ερωτήματα έρχονται να μας απαντήσουν τα activity trackers/ wearables. Μέσω αυτών των «εξελιγμένων ρολογιών» μπορούμε να καταγράφουμε χρήσιμα στοιχεία από την καθημερινή μας δραστηριότητα και με τα tips που μας παρέχουν μπορούμε να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας αλλά και τον ίδιο τον τρόπο ζωής μας. Το καλοκαίρι είναι μια ιδανική περίοδος να βάλετε fitness στόχους στη ζωή σας και το wearable μπορεί να γίνει ο καλύτερος βοηθός σας, σε αυτή σας την προσπάθεια!

Όποιο gadget και να σας ταιριάζει, ελπίζουμε να δώσει μια επιπλέον νότα ευχαρίστησης στο καλοκαίρι σας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos