Chatbot για καλύτερη ζωή, με αφορμή το ξέσπασμα του COVID-19

19 Μαρτίου 2020 13:40

Ένα νέο bot στο Facebook, σε βοηθάει να υιοθετήσεις καλύτερες συνήθειες!


Η ιδέα ήρθε από τη μελέτη των συστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με αφορμή την εξάπλωση του κορωνοϊού. Συστάσεις όπως το τακτικό πλύσιμο των χεριών και την αποφυγή των χειραψιών, των εναγκαλισμών ή ακόμη και των «ραντεβού που θα μπορούσαν απλά να είναι ένα τηλέφωνο», αποτέλεσαν την σπίθα που έκανε την ιδέα να λάμψει: Ένα bot που θα βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην αλλαγή των συνήθειών μας, προς το καλύτερο, με μία συμβουλή.

Ακόμη και μία μικρή αλλαγή στις καθημερινές μας συνήθειες, μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα! Συνήθειες όπως η συχνότερη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, το σωστό σκούπισμα των χεριών ή το να αποφεύγουμε να ακουμπάμε το πρόσωπό μας με τα χέρια, είναι μερικές μόνο από τις πρακτικές συμβουλές που θα στέλνει μία φορά την ημέρα, το νέο bot που δημιούργησε η διαφημιστική εταιρία adjust., στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.

Για να εγγραφείς κι εσύ στις δωρεάν ενημερώσεις του bot, αρκεί να ξεκινήσεις μία συνομιλία μέσω Facebook Μessenger στο https://m.me/healthtipsgr

protohema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos