Τα «χρυσά» παιδιά του Instagram: Ποια είναι τα ποσά που βγάζουν οι μικροί influencers

14 Οκτωβρίου 2020 16:17

Στην κορυφή της λίστας βρέθηκαν μια επτάχρονη από το Λος Άντζελες, ένας τετράχρονος γιος Ολυμπιονίκη της κολύμβησης και ένα κορίτσι που είναι μόλις ενός έτους

Το Instagram αποτελεί μία πραγματική δεξαμενή χρήματος με τηλεοπτικούς αστέρες, celebrities και κάθε λογής μπλόγκερ να κερδίζουν κάθε χρόνο εκατομμύρια. Ωστόσο δεν είναι μόνο οι μεγάλοι που προσελκύουν τα πολλά λεφτά. Μερικοί  ξύπνιοι (;) γονείς το μαζεύουν, όπως ακριβώς… η ηλεκτρική σκούπα τη σκόνη, χάρη στα αξιολάτρευτα παιδιά τους. Στη λίστα με τα παιδιά του Instagram που έχουν τα υψηλότερα κέρδη και ηλικία κάτω των 10 ετών, περιλαμβάνεται ένα επτάχρονο κορίτσι, που κερδίζει έως και 16. 800 δολάρια για ένα μόνο διαφημιστικό ποστ. Στην κορυφή της λίστας βρέθηκαν επίσης η επτάχροχη Έβερλι Ρόουζ Σούτας  από το Λος Άντζελες, ο τετράχρονος γιος του Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Μάικλ ΦελπςΜπούμερ, και η μόλις ενός έτους Αλάια Μαρί Μακ Μπρουμ...
 
Έβερλι Ρόουζ Σούτας

Τη σελίδα της επτάχρονης Έβερλι Ρόουζ Σούτας  στο Instagram  διαχειρίζεται η μητέρα της Σαβάνα Λαμπράντ,  fashion blogger και φωτογράφος από το Λος Άντζελες. Η Έβερλι Ρόυζ μπορεί να περηφανεύεται για τα 5,1 εκατομμύρια ακολούθους της στην πλατφόρμα και έχει επίσης  το δικό της κανάλι στο YouTube. Σύμφωνα με το Bella Baby, η Έβερλι μπορεί να  κερδίζει από 10.119 έως 16.867  δολάρια για ένα διαφημιστικό ποστ, συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 590.403 likes σε κάθε της ποστ και έχει ποσοστό αλληλεπίδρασης 11,39%. Τα ποστ της Έβερλι συχνά περιλαμβάνουν και τη μικρή της αδελφή Πόουζι Ρέιν Λαμπράντ, που, ήδη, σε ηλικία ενός έτους, έχει 1,7 εκατομμύρια ακολούθους! Τα δύο κοριτσάκια συνήθως ποζάρουν  φορώντας χαριτωμένα φορέματα, ενώ η Έβερλι πρόσφατα άρχισε να ανεβάζει και χορευτικά βίντεο.

Everleigh_Rose_Soutas_2
Everleigh_Rose_Soutas_με_την_αδελφη_της
Everleigh_Rose_Soutas


Έλ Λάιβλι Μακ Μπρουμ

Η τετράχρονη Έλ Λάιβλι Μακ Μπρουμ, κόρη της Καναδής ηθοποιού Κάθριν Πέιζ και του Αμερικανού μπασκετμπολίστα Όστιν Μακμπρούμ  είναι στη δεύτερη θέση της λίστας του Bella Baby, κερδίζοντας από 10.000 έως 16.666 δολάρια ανά ποστ.  Με πέντε εκατομμύρια οπαδούς και κατά μέσο όρο 1 εκατομμύριο  likes ανά ποστ, η Eλ απεικονίζεται συχνά με την ενός έτους αδερφή της Αλάια, - που βρίσκεται στην πέμπτη θέση αυτής της λίστας - και τον τρίχρονο αδελφό της Στιλ, που ήδη έχει ένα εκατομμύριο ακολούθους.  Εκτός από τις φωτογραφίες με τα αδέρφια της και τις διαφημίσεις που τραβούν το ενδιαφέρον και αποφέρουν σημαντικά ποσά  (και βοηθούν στη διαφήμιση της μάρκας ποτών των γονέων της, Silly Juice), η Eλ επίσης πρόσφατα άρχισε να ανεβάζει και χορογραφίες. Ένα πρόσφατο στιγμιότυπο  ήταν όταν έκανε  ένα μικρό χορευτικό, φορώντας  ένα φωτεινό ροζ γούνινο παλτό, παντόφλες και καπέλο - έχοντας μόλις βγει από μία μπλε Rolls Royce.
 
Elle_Lively_McBroom_3
Elle_Lively_McBroom_με_την_αδελφη_της
Elle_Lively_McBroom


Οικογένεια Στάουφερ
 
Οι πεντάχρονες χαριτωμένες δίδυμες Έμμα  και Μίλα Στάουφερ από την Αριζόνα είναι τα αστέρια του λογαριασμού Instagram της μητέρας τους  Κέιτι Στάουφερ  και εκτιμάται ότι  κερδίζουν από 7. 081  έως 11.803 δολάρια ανά διαφημιστικό ποστ.  Η Κέιτι -παντρεμένη με τον Τσαρλς- ξεκίνησε τη σελίδα  στο Instagram λίγα χρόνια πριν από τη γέννηση των κοριτσιών, αλλά τώρα η σελίδα αυτή είναι  διάσημη για τις δημιουργικά σκηνοθετημένες φωτογραφίες  της Μίλα και της Έμμα, ιδιαίτερα κατά την ώρα του ύπνου. Η οικογένεια έχει τέσσερα εκατομμύρια ακολούθους και προσελκύει κατά μέσο όρο 64.075 likes ανά ποστ. Τα δίδυμα έχουν τρία ακόμη αδέλφια, την Κέιτλιν, τον Τσαρλς Τζούνιορ και τον Φιν και πρόσφατα ξεκίνησαν μια σειρά παιδικών ενδυμάτων με την αλυσίδα καταστημάτων  Walmart.

Emma_and_Mila_Stauffer
Emma_and_Mila_Stauffer_3
Emma_and_Mila_Stauffer_με_τη_μητερα_τους

 
Τέιτουμ και Όκλεϊ Φίσερ

Γενημμένα  στο Λος Άντζελες από τους αστέρες του YouTube, Μάντισον Μποντέμπο και Κάιλερ Φίσερ, τα τετράχρονα δίδυμα Τέιτουμ και Όκλεϊ  έχουν ακολουθήσει τα βήματα των γονιών τους. Το ντουέτο μπορεί να κερδίζει από 6.213  έως 10.356 δολάρια  ανά δημοσίευση, κυρίως χάρη στα 3,1 εκατομμύρια οπαδούς τους και τα 187.590 κατά μέσο όρο likes. Η σελίδα τους στο Instagram είναι γεμάτη με ειδυλλιακά στιγμιότυπα από το ντουέτο που αγκαλιάζεται  και χαμογελά  αγγελικά μπροστά στην κάμερα. Η Μάντισον και ο Κάιλερ - που έχουν επίσης άλλη  μια κόρη ενός έτους,  την Χάλστον, και διευθύνουν ένα οικογενειακό κανάλι YouTube με την ονομασία «The Fishfam» - απέκτησαν  τον περασμένο Αύγουστο και ένα αγοράκι, τον Όλιβερ Ρέιτ Φίσερ, ο οποίος φυσικά έχει ήδη μια σελίδα στο Instagram με σχεδόν 14.000 ακόλουθους.  

Taytum_and_Oakley_Fisher_2
Taytum_and_Oakley_Fisher_με_τη_μικρη_τους_αδελφη
Taytum_and_Oakley_Fisher


Αλάια Μαρί Μακ Μπρουμ

Η αδερφή  της Νο 2 στη λίστα Έλ Λάιβλι Μακ Μπλουμ, η ενός μόλις έτους Αλάια έχει ένα ισχυρό Instagram  με 2,8 εκατομμύρια ακολούθους. Κερδίζει από 5.612  έως 9.353 δολάρια ανά ποστ και προσελκύει κατά μέσο όρο 722.359 likes - αναμφίβολα προωθείται από το δημοφιλές κανάλι YouTube ACE Family των γονιών της. Ο λογαριασμός της δημιουργήθηκε μόλις δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή της και εμφανίζει χαρούμενες  φωτογραφίες της από τα παιχνίδια της στην παραλία και άλλες, στις οποίες είναι ντυμένη με κομψά παιδικά ρούχα στο πολυτελές σπίτι των γονιών της.

Alaia_Marie_McBroom_2
Alaia_Marie_McBroom_με_την_αδλεφη_της
Alaia_Marie_McBroom


Άβα και Λέα Κλέμεντς

Έχοντας χαρακτηριστεί ως τα «πιο όμορφα δίδυμα του κόσμου», η Άβα και η Λέα  Κλέμεντς  έχουν 1,8 εκατομμύρια  ακολούθους στο λογαριασμό που διαχειρίζεται η μητέρα τους Τζάκι  και ο πατέρας τους  Κέβιν. Και οι δύο είναι influencers , με περισσότερους από 200.000 οπαδούς η καθεμιά. Η Τζάκι  δημιούργησε τη σελίδα Instagram των διδύμων στα έβδομα γενέθλιά τους - έχοντας ήδη υπογράψει  συμβόλαια για  modeling απ΄όταν ήταν μόλις έξι μηνών. Δεν έλαβαν όμως  μέρος σε σόου μόδας  ως μωρά, καθώς η Τζάκι δυσκολευόταν να το διαχειρισθεί έχοντας παράλληλα την φροντίδα και του μεγαλύτερου γιού της, που ήταν τότε μόλις δύο ετών. Ωστόσο, μέσα σε λίγους μήνες από ο άνοιγμα του λογαριασμού τους στο Instagram, οι δίδυμες αδελφές συγκέντρωσαν πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους και τώρα  κλείνουν δουλειές για επιδείξεις μόδας, για  φωτογραφήσεις σε περιοδικά και διαφημίσεις σινιέ ρούχων. Με έδρα το Λος Άντζελες τα  κορίτσια έχουν δουλέψει για επωνυμίες όπως οι NikeDisneyMattel και Target.  Σήμερα είναι εννέα ετών και μπορούν να κερδίζουν -ως ντουέτο- από 3.558  έως 5.929 δολάρια ανά ποστ. Τα κορίτσια συνεχίζουν να πηγαίνουν στο σχολείο κανονικά και όλες οι  δουλειές που κλείνουν είναι προγραμματισμένες για το απόγευμα ή το Σαββατοκύριακο, ώστε να μην χάνουν μαθήματα. Εάν πρέπει να χάσουν κάποια μέρα σχολείο- ίσως επειδή έχουν αναλάβει ένα σόου μόδας ή μια φωτογράφηση  μέσω ενός από τα πρακτορεία τους (LA Models, Eris Talent Agency και God & Beauty) η μητέρα τους έχει δηλώσει ότι υπάρχει  πάντα… ένας δάσκαλος  μαζί τους.

Ava_and_Leah_Clements_2
Ava_and_Leah_Clements_με_τη_μητερα_τους
Ava_and_Leah_Clements


 Άσαντ Τακ Καλέντ

Ο 3χρονος Άσαντ  είναι γιος του αμερικανού παραγωγού  δίσκων, παρουσιαστή  και DJ Καλέντ Μοχάμεντ Καλέντ,  γνωστού  με το όνομα  DJ Khaled και της επιχειρηματία  Νικόλ Τακ.  Έχοντας ήδη εμφανιστεί σε κόκκινα χαλιά - παρακολούθησε τα 59α Grammy Awards στο Staples Center το 2017 - και σε εξώφυλλα άλμπουμ, ο μικρούλης  έχει επίσης τη δική του σελίδα Instagram με 1,7 εκατομμύρια ακολούθους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κερδίζει από 3.435 έως 5.727 δολάρια ανά ποστ σύμφωνα με το  Bella Baby. Αφού έκανε το ντεμπούτο του στο Instagram  τον Ιανουάριο του 2017, έκτοτε  κάνει παρέα με τον Τζάστιν Μπίμπερ  και  η φωτογραφία του  στολίζει το επίσημο εξώφυλλο του άλμπουμ του πατέρα του Grateful. Εκτός από τα βίντεο που τον δείχνουν να ανοίγει παιχνίδια και πακέτα με ρούχα η σελίδα του Άσαντ  παρουσιάζει συχνά χαμογελαστά στιγμιότυπά  του με τα αδέλφια του, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Άαλαμ, που αν και είναι ακόμη μωρό, έχει  138.000 ακόλουθους στο  Instagram.

Asahd_Tuck_Khaled_2
Asahd_Tuck_Khaled_με_τον_μικρο_του_αδελφο
Asahd_Tuck_Khaled


Έιβα Μαρί Φόλεϊ
 
Μητέρα της είναι  το αστέρι του YouTube  Μισέλ Φόλεϊ. Η  αξιολάτρευτη Έιβα από την Καλιφόρνια, που είναι σήμερα επτά ετών έχει περισσότερους από 816.000 ακόλουθους και εκτιμάται ότι κερδίζει από 2.404 έως 4.006  δολάρια  ανά πόστ. Η Έιβα, εκτός από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,   μοιράζεται  έναν ακόμη λογαριασμό  επίσης στο Instagram με το Νο 1 της λίστας, την Έιβερλι Ρόουζ Σούτας,  που ονομάζεται @foreverandforava, διευθύνεται από τις μητέρες τους,  και αριθμεί 1,1 εκατομμύρια οπαδούς. Το χαριτωμένο ντουέτο είναι ανερχόμενα αστέρια και στο TikTok ενώ ο 3χρονος αδελφός της ΄Ειβα, Τζέιντεν Φόλεϊ είναι επίσης αστέρι του  Instagram με 138.000 ακόλουθους

Ava_Marie_Foley_μαζι_με_evereleigh_rose_soutas
Ava_Marie_Foley_με_τον_μικρο_της_αδελφο
Ava_Marie_Foley

 
«Πριγκίπισσα» Κόκο Πινκ

 Η εννιάχρονη Κόκο, από το Τόκιο της Ιαπωνίας, οι γονείς της οποίας έχουν το πολύ γνωστό κατάστημα Funktique στο Harajuku του Τόκιο,  που διαθέτει vintage αντικείμενα,  προσφέρει συνήθως στους 635.000 οπαδούς της  φωτογραφικά ενσταντανέ με κομψά ρούχα και πρωτοποριακή μόδα. Η μητέρα της Μισάτο  ξεκίνησε τη σελίδα και η Κόκο  μπορεί τώρα να κερδίζει από 1.880  έως 3.133 δολάρια ανά διαφημιστικό ποστ, σύμφωνα με την εκτίμηση του Bella Baby.  Σύμφωνα με τη μητέρα της, η Κόκο  είναι η ίδια που ασχολείται με την εικόνα της και «έχει εμμονή με τον Gucci».

Coco_Pink_Princess
Coco_Pink_Princess_2
Coco_Pink_Princess_3

 
Μπούμερ Φελπς
 
Ο Αμερικανός πατέρας του είναι ο πιο επιτυχημένος Ολυμπιονίκης όλων των εποχών, έχοντας  κατακτήσει 28 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, εκ των οποίων 23 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα, οπότε δεν είναι περίεργο ότι ο τετράχρονος  γιός του Μπούμερ έχει περισσότερους  από 610.000 ακολούθους και σύμφωνα με τη λίστα του Bella Baby εκτιμάται  ότι μπορεί να κερδίζει από 1.806  έως 3.009 δολάρια  ανά ποστ. Ο  4 χρονος Μπούμερ  είναι γιος του θρύλου  της κολύμβησης  Μάικλ  Φέλπς και της «βασίλισσας  της ομορφιάς» Νικόλ Τζόνσον. Πολλά από τα στιγμιότυπά του στο Instagram τον δείχνουν να  απολαμβάνει έναν γύρο γκολφ με τον πατέρα του ενώ σε άλλα φαίνεται να απολαμβάνει βόλτες με το ποδήλατο. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμη γιό, τον Μάβερικ Νίκολας Φελπς, ο οποίος επίσης έχει λογαριασμό στο Instagram με 28.000 ακολούθους…

protothema.gr
Boomer_Phelps_μαζι_με_Michael_Phelps
Boomer_Phelps_με_τον_πατερα_του_και_τον_μικρο_του_αδελφο
Boomer_Phelps

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos