Η Γιορτή της Ηλεκτροκίνησης στο κέντρο της Αθήνας - Γνωριμία με τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα και πατίνια

18 Μαϊος 2021 14:16

Η μεγαλύτερη Γιορτή της Ηλεκτροκίνησης, σε Πανευρωπαϊκή πρωτιά είναι γεγονός. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Μαΐου στην Αθήνα στην Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας με Αμαλίας, με την αιγίδα του Δήμου Αθηνών σε συνεργασία με την GRC TECH – BLAUPUNKT.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η επικοινωνία του κοινού με τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα και πατίνια καθώς και η εκμάθηση του ΚΟΚ τον οποίο πρέπει να ακολουθούν οι αναβάτες. Για την εκδήλωση εξασφαλίστηκε αποκλειστική συνέντευξη από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας, Μυλωνάς, ώστε να βοηθήσει στην εκμάθηση του Κ.Ο.Κ

Χειροτεχνίες ήταν διαθέσιμες, ώστε το κάθε παιδί να έχει δυνατότητα να βάψει το δικό του ποδήλατο, με όλα τα προβλεπόμενα μέσα προστασίας. Face painting & παρά πολλά δώρα ήταν διαθέσιμα στο παιδικό σταντ!


Ο Δημοσθένης Τζουμάνης απόλαυσε μια βόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο
Το Σάββατο 15 Μαΐου στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Αθηναίων κα Κατερίνα Γκαγκάκη, η αγαπητή ηθοποιός Τζένη Μπότση, η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Δημοσθένης Τζουμάνης που απόλαυσαν βόλτα με ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια.

Την Κυριακή 16 Μαΐου τίμησε την εκδήλωση η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κα. Αλεξάνδρα Σδούκου.

Θέλουμε και εμείς μαζί σας να δείξουμε το μέλλον της μικρο-κινητικότητας στην Ελλάδα !Το μέλλον για τα παιδιά μας, είναι ΠΡΑΣΙΝΟ !!

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Μαΐου. Ελάτε να κάνετε και εσείς ΔΩΡΕΑΝ TEST RIDE.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos