Επανήλθε μετά από περίπου πέντε ώρες το Gmail της Google

12 Νοεμβρίου 2021 18:53

Τα περσσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της σύνδεσης

Χρήστες του Gmail ανά τον κόσμο αντιμετώπισαν, από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, προβλήματα πρόσβασης στη συγκεκριμένη εφαρμογή της Google για email.

Σε πολλούς λογαριασμούς εμφανίζονταν μηνύματα για βλάβη (error) όταν οι χρήστες προσπαθούσαν να ανανεώσουν τη σελίδα τους ή να εισέλθουν σε αυτήν.

Τελικά, έπειτα από περίπου πέντε ώρες, τα προβλήματα με την υπηρεσία αποστολής και λήψης email αποκαταστάθηκαν. «Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, γύρω στις 10:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας) ορισμένοι από τους χρήστες μας αντιμετώπισαν διακοπή λειτουργίας στις υπηρεσίες Google Cloud, συμπεριλαμβανομένου του Google Workspace. Αυτό το ζήτημα έχει πλέον επιλυθεί» ανέφερε στη «DailMail» εκπρόσωπος της Google.

Προβλήματα εντοπίστηκαν και στη μηχανή αναζήτησης της Google, αλλά και στην πλατφορμά του YouTube, σε διάφορα σημεία του κόσμου.

Ο ιστότοπος DownDetector άρχισε να εντοπίζει σχετικά προβλήματα στις 10:44 το πρωί ώρα Ελλάδος.

Αν και ο λόγος της διακοπής παραμένει ασαφής, από αυτούς που ανέφεραν προβλήματα, το 49% είπε ότι δυσκολευόταν κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, το 30% αντιμετώπιζε προβλήματα με την αποστολή των email και το 21% δυσκολευόταν γενικά με τον ιστότοπο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos