ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος: Ένας χρόνος γεμάτος ομιλίες για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την εφαρμογή της στη Βιομηχανία

16 Φεβρουαρίου 2022 17:20

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 11 ομιλίες - Νέες εταιρείες τεχνολογίας συμμετέχουν το 2022

Ένας χρόνος ολοκληρώνεται από την εκκίνηση της διαδικτυακής σειράς ομιλιών AI Industry Connect Talks που διοργανώνονται από το Εργαστήριο SKEL | The AI Lab, Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει σαν στόχο να φέρει κοντά την ερευνητική κοινότητα με τη Βιομηχανία αλλά και την ενημέρωση και εξοικείωση του ευρύτερου κοινού με τον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, οι προσκεκλημένες εταιρείες τεχνολογίας έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης στον τομέα της εργασίας τους, ενώ παράλληλα συνδέονται στενότερα με την επιστημονική κοινότητα.

Η πρωτοβουλία συνεχίζεται και για το έτος 2022, με τις παρακάτω ομιλίες από εταιρείες που έχουν προγραμματιστεί σε μηνιαία βάση:

Η πρωτοβουλία AI Industry Connect Talks ξεκίνησε το Μάρτιο του 2021, και υποστηρίζεται από τον ψηφιακό κόμβο καινοτομίας ahedd DIH, ενώ μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 11 ομιλίες, από τις εταιρείες Marine Traffic, Contexity, Causaly, Atypon, Lifebit, JADBio, Elsevier, Qualco, Behavioral Signals και SciFY.

Όλες οι ομιλίες αναμεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο YouTube, ενώ τα βίντεο αναρτώνται στην αντίστοιχη σελίδα του SKEL | The AI Lab.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου https://www.skel.ai/ ώστε να λαμβάνουν τη σχετική ενημέρωση καθώς και να ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για νέα και σχετικές δράσεις στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos