Google Chrome: Τέλος ο δημοφιλής browser για όσους έχουν Windows 7 και 8 -Από το 2023 θα απαιτεί Windows 10/11

26 Οκτωβρίου 2022 23:31

Από τον Φεβρουάριο του 2023, οι νέες εκδόσεις του Google Chrome θα κυκλοφορούν μόνο για Windows 10 και νεότερες εκδόσεις των Windows.

Η Google ανακοίνωσε ότι ο δημοφιλής φυλλομετρητής της, ο Google Chrome, δεν θα υποστηρίζει πλέον τα Windows 7, αλλά ούτε και τα Windows 8.1, όταν θα κυκλοφορήσει η έκδοση 110.

Το λανσάρισμα του Chrome 110 επί του παρόντος έχει προγραμματιστεί για τις 7 Φεβρουαρίου 2023 στη σταθερή του έκδοση. Η συγκεκριμένη έκδοση του Google Chrome δεν θα λειτουργεί σε Windows παλαιότερα από τα 10, άρα τα Windows 7 και Windows 8.1, που υποστηρίζονται τώρα, θα αποκλειστούν.

Θα μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί παλαιότερες εκδόσεις του Google Chrome -Δεν θα είναι ασφαλές όμως
Η Google δεν αναμένεται να αποκόψει τους χρήστες που θα χρησιμοποιούν προηγούμενες εκδόσεις του Chrome. Αυτό όμως σημαίνει ότι θα χάσουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφάλειας, κάτι το οποίο δεν συνιστάται να κάνει κανένας χρήστης, αφού δεν θα είναι ασφαλής η χρήση του browser γενικότερα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos