Νέα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας φέρνουν επανάσταση στον ιατρικό τομέα

10 Απριλίου 2023 20:13

Τα NuLoupes παρέχουν πρόσβαση σε ένα απεριόριστο οικοσύστημα εφαρμογών και περιεχομένου επαυξημένης πραγματικότητας, ειδικά σχεδιασμένων για κλινικούς γιατρούς.

Η εταιρεία NuEyes, πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας, παρουσίασε τα NuLoupes, τα γυαλιά νέας γενιάς που έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν επανάσταση στην αγορά των χειρουργικών και οδοντιατρικών μεγεθυντικών φακών.

Τα NuLoupes έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των ασθενών όσο και των επαγγελματιών υγείας και χρησιμοποιούν ένα σύστημα κάμερας που παρέχει ακρίβεια κάτω του χιλιοστού χρησιμοποιώντας κάμερες 48 megapixel. Είναι επίσης εξοπλισμένα με δυνατότητες τρισδιάστατης στερεοσκοπικής απεικόνισης και συνεχούς μεγέθυνσης για βελτιωμένη αντίληψη του βάθους. Τα NuLoupes, τα οποία είναι ελαφριά και εργονομικά σχεδιασμένα, είναι ιδανικά για ολοήμερη χρήση. Αναπτύχθηκαν με τη βοήθεια χειρουργών και οδοντιάτρων που έχουν εμπειρία με συμβατικούς μεγεθυντικούς φακούς.

Μαζί με την πρωτοποριακή απεικόνιση στερεοσκοπίας, τα NuLoupes παρέχουν πρόσβαση σε ένα απεριόριστο οικοσύστημα εφαρμογών και περιεχομένου επαυξημένης πραγματικότητας, ειδικά σχεδιασμένων για κλινικούς γιατρούς. Χρησιμοποιώντας οθόνες υψηλής ανάλυσης, τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση, τα NuLoupes παρέχουν πρόσβαση σε λειτουργίες όπως εγχειρητικές σημειώσεις, χειρουργική και οδοντιατρική πλοήγηση, αναγνώριση αντικειμένων, απομακρυσμένη ιατρική παρακολούθηση και τρισδιάστατη στερεοσκοπική ζωντανή ροή.

Χρησιμοποιώντας το σύστημα κάμερας της NuEyes για το οποίο η εταιρεία έχει καταθέσει αίτηση για χορήγηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, τα γυαλιά παρέχουν ζωντανή τρισδιάστατη στερεοσκοπική απεικόνιση σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

«Τα γυαλιά NuLoupes της NuEyes θα φέρουν επανάσταση στη χειρουργική απεικόνιση και θα διαταράξουν την παραδοσιακή αναλογική αγορά», δήλωσε ο Δρ Τζεφ Κάπλαν, χειρουργός ορθοπεδικής σπονδυλικής στήλης. «Κατά τη γνώμη μου, τα NuLoupes έχουν τη δυνατότητα να αποτελέσουν εξίσου μεγάλη, αν όχι μεγαλύτερη, αλλαγή στη χειρουργική εμπειρία από ό,τι το ρομπότ», πρόσθεσε.

ertnews.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos