Threads: Σπάει ρεκόρ - Έφτασε τους 100 εκατ. χρήστες και έγινε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή όλων των εποχών

10 Ιουλίου 2023 15:36

Η προηγούμενη ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή ήταν το ChatGPT της OpenAI - Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρειάστηκε δύο μήνες για να φτάσει τους 100 εκατομμύρια χρήστες

Σπάει κάθε ρεκόρ το «Twitter της Meta», η νέα εφαρμογή Threads καθώς έφτασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες σε λιγότερο από μια εβδομάδα από το λανσάρισμά της και έγινε, έτσι, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή όλων των εποχών.

Το Threads έφτασε στο νούμερο - ρεκόρ το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με έναν σχετικό ανιχνευτή, ενώ η προηγούμενη ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή ήταν το ChatGPT της OpenAI. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρειάστηκε δύο μήνες για να φτάσει τους 100 εκατομμύρια χρήστες. Το Threads, το οποίο κυκλοφόρησε την προηγούμενη Τετάρτη, χρειάστηκε μόνο λίγες ημέρες για να φτάσει τον ίδιο αριθμό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ δημοσίευσε μια σειρά από ενημερώσεις κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, λέγοντας ότι η ανάπτυξη ήταν «πολύ πέρα από τις προσδοκίες μας: έφτασε τα δύο εκατομμύρια σε δύο ώρες και τα δέκα εκατομμύρια σε επτά ώρες», είχε πει.

 Το Twitter είχε 229 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες τον Μάιο του 2022, σύμφωνα με μια ενημέρωση που έγινε πριν το αγοράσει ο Έλον Μασκ στα τέλη του περασμένου έτους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos