Πρόβλημα στο Facebook -Αποσυνδέθηκαν ξαφνικά πολλοί χρήστες, δεν λειτουργεί το messenger

05 Μαρτίου 2024 17:40

Ένα πρόβλημα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Facebook, καθώς πολλοί χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Δεν είναι γνωστή για την ώρα η αιτία της εμφάνισης του προβλήματος.

Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι ξαφνικά το Facebook τους «πέταξε» από τον λογαριασμό τους και ότι στη συνέχεια δεν μπορούν να συνδεθούν ξανά, αφού τους βγαίνει το μήνυμα ότι «η συνεδρία έληξε».

Προβλήματα και σε Instagram-Messenger, χιλιάδες χρήστες του Facebook δεν μπορούν να συνδεθούν
Την ίδια ώρα, το messenger δεν λειτουργεί, αφού όταν οι χρήστες προσπαθούν να στείλουν μήνυμα στις επαφές τους λαμβάνουν ειδοποίηση που αναφέρει ότι δεν ήταν δυνατή η αποστολή. Αρκετοί είναι οι χρήστες που αποσυνδέθηκαν και από το messenger, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν ξανά.

Προβλήματα αναφέρονται και στη λειτουργία του Instagram. Αναμενόμενα, πολύς κόσμος έσπευσε σε άλλες πλατφόρμες social media για να γράψει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον λογαριασμό του στις πλατφόρμες της Meta, με αποτέλεσμα να «πλημμυρίσει» το X με σχόλια για το ζήτημα αυτό.

Στην ιστοσελίδα Downdetector, που καταγράφει τη λειτουργία εφαρμογών στο Διαδίκτυο, φαίνεται ότι οι αναφορές για προβλήματα σε Messenger, Facebook, Instagram είναι ήδη χιλιάδες, ξεκινώντας λίγο μετά τις 17:00 (ώρα Ελλάδας).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos