Apple: Πότε θα παρουσιάσει το νέο iPhone -Τι άλλες ανακοινώσεις αναμένονται

26 Αυγούστου 2024 12:34

Η Apple σχεδιάζει τη καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση παρουσίασης νέων προϊόντων στις 10 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Συγκεκριμένα η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 16 αλλά και νέα ρολόγια και Airpods.

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάτι, αλλά αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν τότε οι πωλήσεις των νέων συσκευών αναμένεται να ξεκινήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου. Περισσότερε λεπτομέρειες σχετικά με την πολυαναμενόμενη παρουσίαση θα δουν το φως της δημοσιότητας το επόμενο διάστημα καθώς η 10η Σεπτεμβρίου δεν είναι μακριά.

Οι αναλυτές πιστεύουν ότι το iPhone 16 θα φέρει ένα ισχυρό κύμα αναβάθμισης για τους κατόχους παλαιότερων συσκευών. Αυτό θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης που να φέρει η αναβάθμιση λογισμού. Οι AI λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες σε όλη τη σειρά iPhone 16 και στα 15Pro και 15 Pro Max.

Η Apple ελπίζει σε μεγαλύτερα κέρδη λόγω της τεχνητής νοημοσύνης, θέλοντας να μετριάσει τις ανησυχίες μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα στο τρίτο τρίμηνο στην αγορά της Κίνας. Οι πωλήσεις την τρίτη μεγαλύτερη αγορά για την εταιρεία μειώθηκαν κατά 6,5% υπερβαίνοντας στις προσδοκίες για πτώση2,4%.

Μπορεί η Apple να δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς αλλά τα έσοδα της εξακολουθούν να εξαρτούνται σε μεγάλο βαθμό από τις πωλήσεις των iPhone.

economistas.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos