«Ο Τροχός της Τύχης»: Το πρώτο ελληνικό trailer αποκλειστικά με Τεχνητή Νοημοσύνη

03 Σεπτεμβρίου 2024 20:23

Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι επιστρέφει τον Σεπτέμβριο, καθημερινά, στο νέο πρόγραμμα του Star!

Το Star παρουσιάζει το πρώτο trailer που δημιουργήθηκε εξολοκλήρου με Τεχνητή Νοημοσύνη για την τηλεοπτική επιστροφή του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού «Ο Τροχός της Τύχης».

Είναι το πρώτο trailer στην ελληνική τηλεόραση, που έχει δημιουργηθεί και επεξεργαστεί εξολοκλήρου με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και μεταδίδεται στον τηλεοπτικό αέρα του Star από την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

{https://www.youtube.com/watch?v=PTu5Jgzkqts&t=41s}

Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί προϊόν προηγμένων αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίοι δημιούργησαν την οπτικοακουστική σύνθεση για ένα δυναμικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Η δημιουργία του trailer έγινε με αποκλειστική χρήση εφαρμογών ΑΙ από το τμήμα trailers του Star. Η τεχνολογία αυτή προσφέρει πρωτόγνωρες δυνατότητες στη δημιουργία περιεχομένου, ανοίγοντας νέους δρόμους στην παραγωγή τηλεοπτικού υλικού.

Ο Τροχός της Τύχης, το αγαπημένο παιχνίδι της απογευματινής ζώνης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με νέα επεισόδια, για να μοιράσει πολλά δώρα, χρηματικά έπαθλα και αυτοκίνητα!

dnews.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos