×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 - Psts.gr

Το parianostypos.gr εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στη Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, για να καλύψει την 25η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που ξεκινάει αύριο 10 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 Οκτωβρίου 2013.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αφορμή την ανακοίνωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας (Μονάδα Ανάλυσης & Τεκμηρίωσης και Ομάδα Διαχείρισης του Π.Σ. Εργάνη) των αποτελεσμάτων του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη» για το μήνα Σεπτέμβριο, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει την 14η Οκτωβρίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 στο Δημαρχιακό κατάστημα Παροικίας για συζήτηση και ψήφιση στα παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Σύρο βρέθηκε τη Δευτέρα 7/10 ο Νίκος Συρμαλένιος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, όπου μαζί με τον Συντονιστή του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, επισκέφθηκαν το πρωί το Νοσοκομείο Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

...για την πληρωμή της εισοδηματικής ενίσχυσης οικογενειών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. στο πλαίσιο του θεσμού «Μαζί με τους γονείς»...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 12:58

Ευχαριστήριο ΚΔΕΠΑΠ προς ΠΣΑΤ...

Η ΚΔΕΠΑΠάρου σε δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρεται στην παρουσία αντιπροσωπείας μελών του ΠΣΑΤ στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω της αλλαγής των δρομολογίων προς Κρήτη συντομότερα απ' την ημερομηνία που μας είχε αρχικά δοθεί και για να μην ταλαιπωρηθούν τα μέλη του συλλόγου που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε άλλη, εξίσου ενδιαφέρουσα, περιοχή της Ελλάδας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τρεμάμενη φωνή και γεμάτη θλίψη η μητέρα του Παύλου Φύσσα, του 34χρονου μουσικού που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του Γ.Ρουπακιά, μίλησε για τη δολοφονία του γιου της, τη μοιραία νύχτα του Σεπτέμβρη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 11:14

Νέος στρατηγικός άξονας με Ισραήλ

«Στρατηγική σχέση μακράς πνοής», που εκτείνεται σε τομείς όπως πρωτίστως η ενέργεια, αλλά και η άμυνα, η ασφάλεια, ο τουρισμός και οι επενδύσεις, αναπτύσσεται πλέον μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos