Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας που αναρτήθηκε στις 24-12-14 (βλέπε εδώ), οι όποιες ενέργειες είχαν γίνει από τους φορείς της Πάρου για το ζήτημα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στη 1η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 9η του μηνός Ιανουαρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 μ. μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερωτική συνάντηση – θεματικό εργαστήριο με αντικείμενο την επιχειρηματικότητα, τις δυνατότητες χρηματοδότησης και την αγορά εργασίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ευκαιρία να αποκτήσουν ειδίκευση στην πληροφορική, στα logistics, στο εμπόριο, στις εξαγωγές και στον πρωτογενή τομέα, εισπράττοντας και ένα εκπαιδευτικό επίδομα, θα έχουν πάνω από 10.000 νέοι άνεργοι 18-24 ετών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 12:19

Τσίπρας: Τα πρώτα κυβερνητικά μέτρα

Τη δέσμη των κυβερνητικών μέτρων που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προτάσσει η Κουμουνδούρου στην προεκλογική εκστρατεία, ενώ στην τελική φάση βρίσκονται οι συζητήσεις για τις εκλογικές συνεργασίες και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 12:12

Νεκρός έλληνας ναυτικός στη Λιβύη

Δεξαμενόπλοιο ελληνικών συμφερόντων με σημαία Λιβερίας, δέχθηκε επίθεση σε λιμάνι της Λιβύης από πολεμικό αεροσκάφος αγνώστων στοιχείων, με αποτέλεσμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της Ελλάδας στο πλαίσιο της ΕΕ κάλεσε την όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos