Πάρος: Εξέπνευσε η προβλεπόμενη προθεσμία ένστασης κατά των ανεμογεννητριών!

05 Ιανουαρίου 2015 13:18

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας που αναρτήθηκε στις 24-12-14 (βλέπε εδώ), οι όποιες ενέργειες είχαν γίνει από τους φορείς της Πάρου για το ζήτημα

των ανεμογεννητριών είναι πιθανόν να καταλήξουν στο «κενό» - εάν και εφόσον ισχύουν τα όσα αναλύουμε σε προηγούμενο άρθρo μας (βλέπε εδώ) - γιατί θα είναι επί της ουσίας χωρίς αντικείμενο λόγω της νέας απόφασης περιβαλλοντικών όρων του ΥΠΕΚΑ.

Η νέα απόφαση που αναρτήθηκε στις 18/12/2014 θα μπορούσε να τύχει ένστασης εντός δεκαπενθημέρου από της αναρτήσεώς της, ωστόσο σκοτάδι καλύπτει μέχρι στιγμής την έκβαση της υπόθεσης όσον αφορά στον χειρισμό της από τους εμπλεκόμενους φορείς του νησιού. Και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί, ότι η ένσταση κατά των περιβαλλοντικών όρων δεν απαιτεί χρηματική δαπάνη ενώ αντίθετα συμβάλλει, εάν βεβαίως υπάρχουν λόγοι, στην θετική έκβαση μιας αιτήσεως ακυρώσεως των περιβαλλοντικών όρων στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής παραμένει σχεδόν άγνωστο. Υποθέσεις μόνο μπορεί να κάνει κανείς, ίσως περί ...ολιγωρίας, ίσως περί... αστοχίας ή περί μεθοδεύσεως... Ίδωμεν!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos