Παρασκευή, 06 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Καλείσθε την 11η Μαΐου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρχαιρεσίες της 8ης Μαΐου 2016 για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Εξελεγκτικής Επιτροπής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βασίλης Ριζιώτης έφυγε την Μεγάλη Παρασκευή, στις 29 Απριλίου. Υπήρξε δραστήριος μουσικός, οργανωτής εκδηλώσεων, Σεμιναρίων και Φεστιβάλ. Με έντονη και πολύχρονη δράση σε ραδιοφωνικές θέσεις της κρατικής Ραδιοφωνίας.
Γεννήθηκε το 1945 και από την ηλικία των 11 ετών άρχισε να μελετά πιάνο με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Ιρβάιν (UCI) χρησιμοποίησαν χρυσό και διάφορα άλλα πιο εξωτικά υλικά για να κατασκευάσουν μια μπαταρία νανοκαλωδίων που διατηρεί την αποδοτικότητά της μετά από εκατοντάδες χιλιάδες κύκλους φόρτισης.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στην Ρώμη βρίσκεται ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ο οποίος θα αγωνιστεί το Σάββατο στα 20 χιλιόμετρα βάδην στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου βάδην.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σημαντικές καινοτομίες εισάγονται στην αξιολόγηση των μαθητών λυκείου από την ερχόμενη σχολική χρονιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επισπεύδονται οι διαδικασίες στη Βουλή, καθώς ψηφίζεται την Κυριακή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που περιλαμβάνει ασφαλιστικές και φορολογικές διατάξεις. Η σχετική απόφαση ελήφθη χθες στη Διάσκεψη των Προέδρων, με την αντιπολίτευση να εξαπολύει πυρά για τους ρυθμούς που ακολουθούνται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για ένα πρωτότυπου που κατασκεύασε η Microsoft και το οποίο υπόσχεται να αλλάξει ολοκληρωτικά την εμπειρία με ένα smartphone

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos