Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Από το Γραφείο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων ανακοινώνεται ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη στήριξη των μικρών Δήμων των νησιών, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος με σύστημα φόρτωσης απορριμμάτων τύπου αλυσίδας και ενός απορριμματοδέκτη τύπου συμπίεσης, χωρητικότητας 12 κ.μ. για το πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Σικίνου, προϋπολογισμού 142.000,00 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνέχεια του σχετικού μας και λόγω του ότι πραγματοποιείται συντήρηση του οδικού δικτύου από συνεργείο της Περιφέρειας στην Πάρο, παρακαλούμε και πάλι να αποκατασταθούν τα τμήματα του οδικού δικτύου της Νάουσας που είναι σε κακή κατάσταση με άμεσο κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης, σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο & Κω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 13-06-2016 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο υπήκοοι Ρουμανίας ηλικίας 30 και 47 ετών, 32χρονος υπήκοος Αλβανίας και 29χρονος ημεδαπός γιατί προέβαιναν, κατά περίπτωση, σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κεντρικό μήνυμα «Το αίμα μάς ενώνει όλους», γιορτάζεται σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου, η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Αυτήν την ημέρα τιμάται, διεθνώς, ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης. Το μήνυμα του εορτασμού της Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη δεν είναι μόνο να εξαλείψει την προκατάληψη, το φόβο και την άγνοια γύρω από την αιμοδοσία, αλλά κυρίως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 ο Δήμος Πάρου εγκαινίασε το κτήριο του Νηπιαγωγείου Αγκαιριάς Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την «Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες» υπέγραψε ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Ι . Κωβαίος, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Πάρου, παρουσία της Γενικής Γραμματέως Ισότητας των Φύλων κ. Φωτεινής Κούβελα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 και ώρα 11:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιστολή του Δημάρχου έχει ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση, που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θράκη και σε νησιά των Κυκλάδων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos